Obiteljska Lumini srijeda koja se ne propušta donosi odlične popuste Foto: Pexels

Obiteljska Lumini srijeda koja se ne propušta donosi odlične popuste

Sponzorirani članak | 7.6.2021. u 08:59h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Rezervirajte 9. lipnja za najbolji shopping u Trgovačkom centru Lumini

Dolaze dugi, sunčani dani i sigurno se već zamišljate u novim espadrilama i retro sunčanim naočalama kako upijate zrake sunca u šetnji ili na kavi s prijateljicama.

A možda je baš sad vrijeme za novu trenirku i tenisice od kojih se nećete htjeti odvojiti (Hej, ipak ste ih kupili na super sniženju i vrijedile su svake kune!).

Stigla je i sezona vjenčanja pa vam možda baš treba novo odijelo, elegantna haljina ili nove cipele. Tu su i modni dodaci koji će podići cijeli look, a ne smijemo zaboraviti ni na najmlađe – i oni se moraju srediti.

A ako već sve to imate, za vas smo pripremili i odlične ponude za uređenje spavaće i dnevne sobe, kao i za kupovinu kozmetike te kućnih potrepština. Dok vi sve obavljate, vaša bolja polovica i klinci mogu uživati, zajedno ili odvojeno, u kinu ili pak igraonici jer u centru Lumini mislimo na sve.

pexels-katie-e-3662910.jpg

(Foto: Pexels)

Zato u svoj kalendar zapišite 9. lipnja, zaokružite, napravite popis i dođite u Trgovački centar Lumini jer je čak 19 trgovina pripremilo super pogodnosti koje vrijede samo drugu srijedu u mjesecu, a nemojte propustiti i Moju CineSrijedu koja donosi povoljnije ulaznice u kinu CineStar te rezervirajte dječji rođendan jer Twister nudi popust od 50 % na najam cijele igraonice za proslavu dječjeg rođendana do kraja godine!

LUMINI_SRIJEDA_KV_lipanj.jpg

Cijeli lipanj traju i pogodnosti za sve članove Lumini cluba koje možete pogledati na LINKU, a ako još niste član, bez brige! Svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu!

Čekamo vas!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.