Ilustracija Foto: Pexels

Obiteljska Lumini srijeda koja se ne propušta donosi odlične popuste

Sponzorirani članak | 10.5.2021. u 14:46h | Objavljeno u Sponzorirano

Iako je inače jesen promjenljiva, ovo proljeće je pokazalo da iznimke potvrđuju pravilo. Vjerujemo da ste čekali stabilnije vrijeme kako biste krenuli u proljetni shopping. Vrijeme je za posjet centru Lumini jer vas čekaju posebne pogodnosti i popusti.

Druga srijeda u mjesecu donosi popuste kojima će malo tko odoljeti. Od udobnih komada, tenisica, trendi špagerica, ali i novih torbica, proljeće vas čeka! Uz super pogodnosti i na kozmetičke proizvode, centar Lumini pokrio je sve!

12. svibnja čekaju vas popusti u čak 21-oj trgovini u Lumini shopping centru! Dođite nas posjetiti, kupite nešto za sebe ili svoje najmilije, popijte kavu, prošećite i uživajte u shoppingu u svojoj omiljenoj destinaciji.

LUMINI_SRIJEDA_svibanj_final.jpg

Do 16. svibnja možete sudjelovati u našoj rođendanskoj nagradnoj igri ‘Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’. Trebate potrošiti 150 kuna u bilo kojoj trgovini centra Lumini i možda baš vi osvojite neke od vrijednih darova za cijelu obitelj! Sve informacije potražite na LINKU.

Čekamo vas!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.