Obiteljska Lumini srijeda donosi brojne popuste za cijelu obitelj

Sponzorirani članak | 8.7.2020. u 08:50h | Objavljeno u Sponzorirano

Svako proljeće kažemo sami sebi da ćemo 'raščistiti' ormar i ostaviti samo ključne komade koji idu uz sve, ili barem pokloniti majice i haljine koje vjerno čuvamo u ormaru, a nismo ih odjenuli posljednje dvije godine. I onda nam se ljeto nekako prebrzo prišulja i gledamo u taj ormar pitajući se zašto nismo napravili ono što smo si zacrtali.

Ovo ljeto ne mora biti takvo i još imate vremena za upotpuniti garderobu za cijelu obitelj! Ovu srijedu, 8. srpnja, dođite u Trgovački centar Lumini jer nam se vratila Obiteljska Lumini srijeda koja nudi brojne popuste i pogodnosti. Uz to, 1. srpnja su počela ljetna sniženja pa je ponuda zaista bogata.

Morate priznati da je, kad stignu visoke temperature, lakše doći na jedno mjesto i kupiti sve za cijelu obitelj, a ne obilaziti brojne trgovine i neprestano ulaziti unutra- van - iz u klimatiziranog prostora u paklene vrućine.

Obiteljska Lumini srijeda u odabranim trgovinama nudi popuste koji se penju čak do 60 posto, a s njima ćete lakše 'preživjeti' temperature koje isto tako rastu. Trebate li novi kupaći kostim, šešir, kremu za sunčanje, lanene hlače, lepršavu haljinu ili pak sandale kojima ćete duboko 'zagaziti' u ovo neobično ljeto – sve vas to čeka.

I za klince smo pripremili preslatke stylish komade po sniženim cijenama u kojima će uživati u ljetnim danima. Što se tiče muške mode, niti vi niste zapostavljeni jer Obiteljska Lumini srijeda nudi popuste za cijelu obitelj.

Dođite u Lumini, izaberite svoje favorite i osvježite se u najdražem shopping centru!

sea-fashion-beach-sand-33622.jpg

beach-1867271_1920.jpg