Novi SUV Peugeot 3008 je hrvatski automobil 2017. godine

Sponzorirani članak | 14.12.2016. u 12:03h | Objavljeno u Sponzorirano

Novi SUV Peugeot 3008 osvojio je prestižnu titulu HR AUTO 2017 od Zbora automobilskih novinara HND-a. Nagradu je primila Gordana Brlek, generalna direktorica Citroën, DS i Peugeot na svečanosti koja se održala u Hrvatskom novinarskom društvu, u prisutnosti glavnih aktera iz svijeta automobila u Hrvatskoj.

Zanosni dizajn i napredna oprema

Žiri hrvatskih automobilskih novinara prepoznao je kvalitetu novog SUV Peugeot 3008. Bilo da se radi o spektakularnom PEUGEOT i-Cockpit® najnovije generacije, iznimno zanosnom dizajnu, tehnološki naprednoj opremi, novi Peugeot 3008 nametnuo se kao veliki igrač.

Novi SUV Peugeot 3008 nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a velika pažnja posvećena je detaljima, odličnoj završnoj obradi, bogatoj opremi koja je vrhunske kvalitete.

Jedinstvenost i udobnost

Zahvaljujući novoj platformi EMP2 i priznatim voznim svojstvima, novi PEUGEOT 3008 pravi je spoj udobnosti i sasvim jedinstvenog ponašanja na cesti u segmentu C SUV. Vozač može uživati u voznim svojstvima SUV-a zahvaljujući naprednim sustavima za pomoć u vožnji posljednje generacije.

U ponudi je s četiri razine opreme Access, Active, Allure i GT, s učinkovitim i iznimno ekonomičnim Euro 6 dizelskim motorima snage 100, 120 i 180 KS s BlueHDi tehnologijom uz četverogodišnje jamstvo.

Označeno u