Nominirajte drage osobe za božićne poklon pakete Varaždinskih vijesti

V.V. | 13.12.2016. u 12:07h | Objavljeno u Sponzorirano

Osobe koje nominirate mogu osvojiti poklon pakete u vrijednosti 300, 200 i 100 kuna u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu

Ušli smo u najljepše doba godine. Doba godine koje obilježavaju čarobno uređenje, miris kolača i kuhanog vina, obitelj i naravno - darovi. Zato vam dajemo mogućnost da uz našu malu pomoć darujete osobu za koju mislite da je zaslužila poseban blagdanski dar.

Zašto? Zato što uvijek postoji ona jedna osoba koja blagdane čini malo posebnijima.

Možda je to osoba koja priprema najukusniju hranu za blagdanski stol ili majstor od rasvjete zbog kojeg dom izgleda čarobno? Možda je torođak koji vas svojim posjetom u to doba ispuni veseljem ili vaši najmlađi?

Napišite nam u nekoliko rečenica tko i zašto vaše blagdane čini posebnima.

Tri najljepše priče nagrađujemo s poklon paketima od 300, 200 i 100 kuna u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu, a osvaja ih upravo osoba koju ste nominirali. Kratke opise vaših blagdanskih heroja, kao i svoje podatke šaljite nam na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iznenadite svoje voljene i poklonite im najljepši poklon.

Dobitnike ćemo proglasiti u blagdanskom broju Varaždinskih vijesti koje izlazi 27. prosinca, a vaše priče objavljivat ćemo na našim mrežnim stranicama i u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti.

Označeno u