Nikad bogatiji 9. Vinski grad na Špancirfestu

VV | 14.8.2023. u 15:26h | Objavljeno u Sponzorirano

Špancirfest i Vinski grad dijele zajedničku ljubav prema dobrim emocijama, zabavnoj i veseloj atmosferi u koju se mogu uključiti baš svi. Vinski grad, kao neizostavni, te jedan od najprepoznatljivijih dijelova Špancirfesta, ponovo je glavno okupljalište špancirera željnih dobrog društva i otmjene atmosfere.

U devetoj godini održavanja Vinskog grada na Špancirfestu, Stari grad je ponovno preuzeo ulogu savršene kulise, i to svakodnevno ( 17.08.-27.08. ) od 18:00h do 01 h iza ponoći.

Svoja vina u Vinskome gradu predstavljaju vinarije iz svih hrvatskih regija te inozemstva.

DSC08713.jpg

Ovogodišnji predstavnici na Vinskom gradu su Krauthaker, Kalazić, Kopjar, Kutjevo d.d., Benvenuti, Markota, Stina vina, Jakopić, Kotolenko, Štampar, Badel, Matić vina, Lillet, Galić vina, Vinarija Skaramuča, Iločki podrumi, Jeruzalem Ormož, Puklavec family wines, Kostanjevec, Vinarija DeMar, Simčič Marjan, Vinski hram Kotolenko, Makedonske Delicije, Radgonske gorice, Vinogradništvo Sedlak, Belović, Good Spirit, Herbersteinova klet, Krystal Modus, Tomšić i Šafran.

Vinsku ponudu pratit će majstori street fooda – Burger bar by Damir Tomljanović i Pizza & pasta by Melkior Bašić.

Za one koji još nisu počeli uživati u vinu, u ponudi će biti i miješana pića odnosno kokteli koje će pripremati House of prosecco and gin što omogućava Roto Svijet Pića.

Odgovornost za vrhunsku atmosferu preuzima ekipa iz Jukebox.hr, a glavni partneri projekta, Romerquelle, Roto Svijet Pića i Konzum, pripremaju prekrasno uređene lounge zone iz kojih nećete htjeti otići.

Na ulazu u Vinski grad potrebno je unajmiti staklenu vinsku čašu za 5€, akonzumacija se plaća karticom/ kuponima na svakoj kućici kako bi cijeli proces do uživanja bio što kraći. Sva vina iz ponude su dostupna na čašu i butelju.

Ulaz na festival je besplatan, a cijene vina promotivne.

DSC05743.jpg

DSC07322.jpg