Na varaždinskom aerodromu sprema se veliki tech house event

vv | 1.7.2024. u 10:48h | Objavljeno u Sponzorirano

S velikim uzbuđenjem najavljujemo spektakularan event Udruge Techno Workout u suradnji s Aeroklubom Varaždin koji će 12. srpnja kao event takvog tipa održati po prvi puta u Hrvatskoj.

Spojili smo ljubav prema nebu i avionima s ljubavlju prema elektronskoj glazbi kako bi našim posjetiteljima pružili nevjerojatan doživljaj i posebno iskustvo koje će se dugo pamtiti, a sama suradnja će biti urezana u anale varaždinske elektronske scene. Iznimna nam je čast biti dio službenog dijela CIAV-a, stoga smo Vam za tu priliku spremili posebnog gosta.

Naša zvijezda večeri bit će svjetski poznati DJ i producent Nacho Scoppa iz Argentine koji će premijerno prvi puta u Hrvatskoj svojim jedinstvenim zvukom zagrijati plesni podij i pružiti nezaboravno iskustvo svim prisutnima. Naravno, podršku za pultom Nachi pružaju renomirani Hrvatski DJ-evi i DJ-ice svjetskog kalibra od kojih posebno valja istaknuti Marinu Karamarko i Elenu Mikac koje također nastupaju premijerno u Varaždinu kao i na samom Techno Workoutu.

Tu su nimalo manje bitni, miljenik varaždinske publike Dj- Looka i nas čovjek iz sjene Tome R.

Za warm up je zadužen dečko velikog potencijala Dj Steel.

Sudeći po tome kakav smo Vam line up spremili, čeka nas epska zabava!

Subota i nedelja su rezervirani za dnevni program CIAV-a gdje će svi posjetitelji moći uživati u vratolomijama međunarodnih i domaćih sportskih i demo pilota! Također će biti izloženo mnogo aviona i helikoptera koji će se biti slobodni za slikanje i razgledavanje!

19101_marketing_banner_1522x682_1716727008.png