Na sajmu AGRA u Gornjoj Radgoni predstavit će se više od 1.800 izlagača

Varaždinske vijesti | 14.8.2017. u 13:43h | Objavljeno u Sponzorirano

Na jubilarnom 55. sajmu AGRA, koji se održava u Gornjoj Radgoni od subote 26. pa do četvrtka 31. kolovoza, predstavit će se više od 1.800 izlagača iz 36 država.

Najvažniji događaj ovogodišnjeg sajma, koji se održava pod sloganom „Tradicionalno svjež“, bit će susret skupine država srednje i istočne Europe s predstavnicima Kine 16+1, a posebna pažnja bit će usmjerena godini održivog razvoja turizma, hrani iz naše blizine, održivoj poljoprivredi i gospodarenju šumama te poljoprivrednoj mehanizaciji za visoko učinkovitu i održivu poljoprivrednu proizvodnju.

Država partner ovogodišnjeg sajma je NR Kina, a predstaviti će se i brojne druge države i regije.

Na sajmu će biti predstavljeni i vodeći svjetski brendovi u području poljoprivredne i šumske mehanizacije, opreme i sredstava za preradu ekološki prihvatljivih proizvoda te vrhunskih prehrambenih proizvoda, jela i vina.

Moći će se kušati i slovenski proizvodi seljačkih domaćinstava. Sajmu će posebnu živost dati predstavljanja autohtonih domaćih životinja; goveda, konja, prasadi i stoke sitnog zuba. Uz to, predstavit će se i grupacija pčelarstva, malih životinja kao i riba u ribnjaku.

Organizirati će se i zanimljive radionice i vođeni pregledi na središnjem sajamskom vrtu, na permakulturnom i pokusnom vrtu kao i u trajnim nasadima hmelja, slovenskog izbora trsova, starih sorti jabuka i u šumsko – parkovnom nasadu. AGRU će pratiti jaki stručni skupovi, važna poslovna druženja, grupacijski poslovni susreti, tržnice, degustacije, natjecanja i zabavna događanja.

Za Sajam AGRA pripremili smo čak 50 ulaznica koje dijelimo našim čitateljima.

Sve što trebate napraviti je poslati e-mail s osobnim podacima (ime, prezima i adresa) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nagrađeni čitatelji moći će podignuti ulaznice uz predočenje osobne iskaznice na ulazu 1 (sa strane stadiona) – blagajna broj 8.

O primitku nagrade obavijestit ćemo vas putem elektronske pošte, a cijeli popis dobitnika objavit ćemo i na našim mrežnim stranicama u utorak 22. kolovoza.

Označeno u