Na jubilarnom 10. Beerfestu #lepidečki otpiraju novu pivovaru!

VV | 6.10.2020. u 11:11h | Objavljeno u Sponzorirano
Kako povezati ugodno s korisnim, pivu s burgerom? Čakovečka (i međimurska) pivovara #LepiDečki otvara vrata svoje nove zgrade, proizvodnog pogona, a uskoro i kušaone i pivskog puba za javnost!
U petak 9. listopada po prvi puta će se otvoriti vrata najveće craft pivovare na sjeveru Hrvatske, a sve u sklopu jubilarnog 10. Beerfesta! Za ovu prigodu čakovečki BEERFEST seli u Mihovljan, u budući pivski i gastro centar grada Čakovca.
Lepi Dečki nakon četiri godine preselili su iz Starog Hrasta svoju pivovaru u vlastiti prostor i time zaokružili investicijski, ali i proizvodni proces na jednom mjestu.  U petak od 15:00 sati, kad počinje i službeno Beer&Burger Fest u pivovari Lepi Dečki u Čakovcu moći ćete pojesti odlične burgere gastro partnera i prijatelja, ali i isprobati sve njihove pive po posebnim promo cijenama.
Waitapu, Čakovečko, Međimursko, Kaj-El, Kaj-Pa, Dark Side, XO, UPS BOS, Kosjenka, Zrinski, St. Martins, Regoč, Hyperbola, Blueberry Side, Tria de los Muertos, ali i Barokno i Nikola Z rinski čekaju na vas!
Zapišite adresu Mihovljanska BB i navratite na pivu, burger i odgovorno druženje ovaj petak i subotu od 15:00 sve do 23:00 sata u Međimurskoj pivovari Lepi Dečki.
C1_exp_darkmares_2019-06-01_18-35-56_v1_EXP_Beerfest_2048.jpg
IMG_1487.JPG
otvorenje-01.jpg