Moderan Centar za prevenciju i rehabilitaciju sportskih povreda

VVM | 8.11.2023. u 20:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Brz oporavak te povratak sportskim aktivnostima uz kvalitetno liječenje i rehabilitaciju pod nadzorom tima stručnih osoba

U najljepšem dijelu Hrvatskog Zagorja nalazi se Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice.

Zahvaljujući izdašnom izvoru termalne vode i ljekovitom blatu toplice su poznate pod nazivom Aquae Iassae dulje od 2000 godina. Svoju djelatnost prezentiraju kroz usluge medicinske rehabilitacije i zdravstvenog turizama.

Fizikalna terapija temelji se na različitim mogućnostima primjene ljekovite termalne vode i ljekovitog blata, a neke od najčešćih procedura su hidroterapija, kineziterapije, elektroterapija i različite vrste masaža. Blagotvorna svojstva svih navedenih terapijskih postupaka povoljno utječu na reumatska oboljenja, neurološka oboljenja, ozljede i bolesti kralješnice, ortopedske bolesti i deformitete, a koriste se i u medicinskim programima namijenjenim radno – aktivnoj populaciji sa ciljem postizanja opće kondicije, kao i u programima priprema sportaša.

Sastavni dio kompleksa Specijalne bolnice je objekt Minerva u kojem djeluje novootvoreni moderno opremljeni Centar za prevenciju i rehabilitaciju sportskih ozljeda, a koji je upotpunjen novim sadržajima.

minerva_medica_sportska_ambulanta_07112023_2.JPG

Vođeni dubokom sviješću o važnosti zdravlja i prevenciji zdravstvenih problema, svoju misiju posvetili smo stvaranju najkvalitetnijih programa koje provodimo kroz usluge zdravstvenog turizma.

Pri kreiranju programa vodimo se individualiziranim pristupom prema svakom korisniku, stvarajući ciljane programe za očuvanje i unapređenje sveukupnog zdravlja i kvalitete života.

minerva_medica_sportska_ambulanta_07112023_1.JPG

Ponosni smo što naš tim čine visoko kvalitetni stručnjaci (liječnici - specijalist ortopedije i traumatologije i specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, fizioterapeuti, kineziolozi, klinički/sportski psiholog, nutricionist).

PROGRAM

Sportsko-medicinski program za privatne korisnike sa ili bez smještaja u objektu Minerva pod nadzorom stručnog tima specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, specijalista ortopedije i traumatologije, razgovor s kliničkim/sportskim psihologom, individualni program s fizioterapeutom i kineziologom.

minerva_medica_sportska_ambulanta_07112023_3.JPG

Program uključuje do 5 terapijskih procedura prema procjeni liječnika (laser, visoke energije, TECAR terapija, elektrostimulacija mišića, terapija udarnim valom, krioterapija uz kompresiju (Game ready), limfna drenaža, IFS, DDS, TENS, kineziotaping, hidroterapija u bazenu.

SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU VARAŽDINSKE TOPLICE
Centar zdravlja Minerva Medica
telefonski broj: 042 630 465
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.minerva.hr

sbvzt_minerva_medica.jpg