MINERVA - VARAŽDINSKE TOPLICE Posjetite našu sportsku ambulantu!

VVM | 4.5.2023. u 19:30h | Objavljeno u Sponzorirano

U Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju, u Varaždinskim Toplicama, djeluje i novouređeni Centar za prevenciju i rehabilitaciju sportskih povreda s educiranim medicinskim osobljem. Obratite nam se s povjerenjem i rezervirajte svoj termin!

Podizanje svijesti o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću dovelo je, nažalost, i do mnogobrojnih ozljeda, kako među sportašima, tako i u široj populaciji. Kako bi se što prije oporavili i vratili svojim svakodnevnim aktivnostima, ali i željenoj rekreaciji, potrebni su kvalitetno liječenje i rehabilitacija pod nadzorom stručnog osoblja. Ciljevi sportske rehabilitacije, osim što bržeg oporavka, obuhvaćaju i edukaciju pacijenta kako bi se ubuduće spriječile slične ozljede. Tretmani su namijenjeni sportašima, ali i rekreativcima i svima onima kojima je uslijed ozljeda smanjena mogućnost bavljenja tjelesnom aktivnošću.

P1050627.JPG

U sklopu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim toplicama, u objektu Minerva, otvoren je Centar za prevenciju i rehabilitaciju sportskih povreda. Obratite nam se s povjerenjem i posjetite naš novouređeni prostor opremljen najsuvremenijim aparatima i opremom za rehabilitaciju. U rehabilitaciji sudjeluje tim stručnjaka (liječnici - specijalist ortopedije i traumatologije te specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, fizioterapeuti, kineziolozi, klinički/sportski psiholog i nutricionist). Nudimo cjelokupnu uslugu; od početnog pregleda specijalista do razgovora sa sportskim psihologom i terapijama koje uključuju individualno prilagođene kineziterapije, hidroterapije i terapijske procedure prema procjeni liječnika, kao i izradu kineziološkog protokola za vježbanje nakon završetka rehabilitacije.

Centar zdravlja Minerva Medica

tel. br.: 042/630-465, www.minerva.hr

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Galerija slika