Mig-Paska elektroinstalacije rame uz rame je s najboljima

VV | 21.12.2021. u 11:14h | Objavljeno u Sponzorirano

Tvrtka MIG - PASKA d.o.o. uvijek je spremna zaposliti kvalitetne ljude. Osobito su im zanimljivi PLC programeri i električari/elektromonteri. Uspješnom kandidatu za PLC programera potrebno je profesionalno iskustvo u tehnologiji upravljanja, poznavanje S7, dobra komunikacija na engleskom jeziku, spremnost na timski rad, predanost i snagu implementacije te siguran i prijateljski način rada. Kandidat za električara/elektromontera mora biti spreman raditi u inozemstvu, u timskom okruženju, poznavati e-planove i shemu, imati iskustvo u automatizaciji te biti samostalan u radu.

Zainteresirani se mogu javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

MIG-PASKA d.o.o. tvrtka je srednje veličine, s iskustvom rada u automobilskoj industriji te intralogistici i dobro upoznata s radom transportne i procesne tehnike, izrade elektro-ormara te sustava automatizacije. Poduzeću sa sjedištem u Klenovniku, osnovanom 2016. godine, izvrsno poslovanje dokazuje bonitetna ocjena AA+.

Zahvaljujući uspješnoj suradnji partneri im daju potpuno povjerenje, angažiraju ih na velikim i ozbiljnim projektima pa im se obujam posla neprestano povećava. Vrijedna iskustva stekli su radeći za poduzeća priznata u Europi i u svijetu. Mogu se pohvaliti i dobivenim poslovima u državama na drugim kontinentima – primjerice u Meksiku i SAD-u.

Posebno su ponosni na odrađene projekte u tvornicama proizvođača automobila kao što su Porsche, Volkswagen, Audi, Mercedes, Smart, Škoda i BMW te na projekte u intralogistici za Amazon, UPS i DHL. Većinu prihoda zadnjih godinu dana ostvaruju iz Austrije, Njemačke i Mađarske. Uz navedene, obavljaju i poslove ožičenja elektro-ormara.

Označeno u