MEDICAL Individualni pristup i posvećenost klijentu izdiže ih od konkurencije

vv | 11.11.2023. u 09:10h | Objavljeno u Sponzorirano

U Varaždinu se u prostorima TTS-a nalazi vrhunski centar za sportsku medicinu i rehabilitaciju, čiji je vlasnik i voditelj renomirani fizioterapet svjetskog glasa, Tomislav Vrbnjak. Osim bogatog radnog iskustva kakvim se rijetki mogu pohvaliti, ima još dosta toga što ih izdiže iz mase i konkurencije, a to su individualni pristup i termini koji jamče maksimalnu posvećenost klijentu i njegovim problemima uz apsolutnu zaštitu privatnosti jer vas izabrani i vama prilagođeni termin štiti od eventualnih neželjenih pogleda.

Osim što nude vrhunski educiran kadar, modernu opremu i funkcionalno uređen prostor te primjenu najsuvremenijih protokola, klijentima se jamči i kompletna te kvalitetna usluga u prevenciji i liječenju lokomotornog sustava. U moderno uređenom ambijentu, klijentom se bavi stručno medicinsko osoblje, isključivo fizioterapeuti i viši fizioterapeuti. Terapije se vrše uz pomoć vrhunske tehnologije, odnosno najmodernijih aparata renomiranih svjetskih proizvođača.

32461425_1046080075545432_9182304805110939648_n.jpg

Osnovna djelatnost Medicala je fizikalna medicina i rehabilitacija te ortopedska-traumatološka obrada. Kod njih možete obaviti i specijalistički pregled ortopeda, a u svojoj redovnoj ponudi, osim specijalističkog ortopedskog pregleda, Medical nudi i kontrolne preglede, ultrazvuk lokomotornog sustava, punkciju zgloba i evakuaciju sadržaja, barbotažu kalcifikata, aplikaciju hijalurona i druge usluge.

Također, Medical je gotovo jedini na ovim prostorima koji obavlja i biološko liječenje: liječenje matičnih stanica i liječenje krvnom plazmom. Na ovaj se način najčešće liječe sportske ili degenerativne ozljede koje nisu operabilne. Primjerice, pati li klijent od degenerativnog hrskavičnog oštećenja, u njegov se zglob “umeću” njegove vlastite matične stanice i tako rješavaju bolni problem na čak 3 do 4 godine.

Za više informacija, posjetite ih na adresi Ulica Vjekoslava Špinčića 1a u Varaždinu u sklopu TTS centra ili provjerite njihovu internet stranicu medical.hr.

tom.jpg

Tomislav Vrbnjak

Prvo ime Medicala, svjetski je poznati fizioterapeut Tomislav Vrbnjak koji je niz godina radio kao član stručnog stožera nogometne A reprezentacije Hrvatske, Italije, Ukrajine i reprezentacije Svijeta. Deset je godina proveo na poziciji glavnog fizioterapeuta u svjetskom nogometnom gigantu, AC Milan, odakle je donio najnovija saznanja i tehnike iz područja fizikalnih terapija. Više od desetljeća Tomislav Vrbnjak brinuo je o najskupljim nogama u AC Milan gdje su svakodnevno kroz njegove ruke prilazili primjerice Ronaldihno, Kaka, Ševčenko, Seedorf i drugi svjetski poznati nogometaši.Pripremao je i mnoge druge sportaše kao što je K1 borac Ernesto Hoost, tenisačica sa samog vrha WTA ljestvice Dinara Safina ili pak Ivan Ljubičić.

312231724_601410525130628_398674841790753279_n.jpg

Eduard Rod, prim. dr. sc., specijalist ortopedije, dr. med.

Dr. Rod je iskusan ortoped u timu Specijalne Bolnice Sv. Katarina. Uže područje interesa su mu sportske ozljede kao i endoprotetika, kuka, koljena i ramena. Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, specijalizaciju iz ortopedije završava 2003. na Klinici za ortopediju KBC Zagreb. Tijekom specijalacije provodi godinu dana u Klinici za ortopediju Lovran uz mentora prof dr Boris Nemeca, završava tečaj UZV dijagnostike sustava za kretanje, osnovni AO tečaj te prvu godinu stručnog poslijediplomskog studija.

293123212_457497723042405_6428763374364272128_n.jpg

Dr. Shin Takahashi

Dr. Shin Takahashi rođen je u Japanu. Uz znanje kiropraktike, dr. Takahashi iskusan je i u shiatsu i sportskoj masaži, koje je naučio u Japanu, u očevoj fizioterapeutskoj klinici. Nakon završenog studija, unatoč ponudama iz SAD-a, Japana i drugih europskih zemalja, želio je izazov u novom svijetu te dolazi u Hrvatsku gdje od 2007. živi i radi u Zagrebu. Danas, kao doktor kiropraktike, vodi brigu o Hrvatskoj judo reprezentaciji.