Lumini: Svaki mjesec nove pogodnosti uz Dan za kuću i stan

Sponzorirani članak | 19.6.2018. u 22:55h | Objavljeno u Sponzorirano

Sve veće zanimanje Varaždinaca za uređenje vlastita doma Trgovački centar Lumini prati svojom ponudom i akcijama. Nedavno je otvorena Prima, salon namještaja s velikim izborom dnevnih i spavaćih soba, blagavaonica te modularnih i kuhinja po mjeri. Kako bi posjetiteljima omogućio da lakše dođu do željenog izgleda doma, Lumini je osmislio Dan za kuću i stan.

Prvi Dan za kuću i stan bit će u subotu, 23. lipnja, a redovito će se organizirati jedanput mjesečno. Ta će posebna subota posjetiteljima donositi pogodnosti pri kupnji namještaja, kućne elektronike i bijele tehnike te mnogobrojnih uporabnih i dekorativnih sitnica.

Atraktivne popuste i darove pri kupnji pripremaju Prima, Müller, Mobilmedia, H18 Megastore Gaming Arena, Top Shop, Vitapur i Posteljina.hr.

Lumini_1.JPG

Prima prepoznaje važnost dobrog sna, pa kupcima kreveta, podnice i madraca daruje jastuk. Top Shop odobrava 15 posto popusta pri kupnji proizvoda Dormeo, a Mobilmedia na male kućanske aparate Dyson, Babyliss, Elit i Daewoo. Idealna je to prilika za kupnju rođendanskih te darova za vjenčanje. U trgovini Posteljina.hr proizvodi će biti sniženi do 70 posto.

Lumini_2.jpg

U H18 Megastore Gaming Areni s popustom od 10 posto moći će se kupiti HPC osobna računala te stolci, stolovi i sofe za gaming. U Mülleru 10 posto popusta vrijedi na cijeli asortiman. U Vitapuru sezonski popusti dosežu 70 posto, a svi koji se za kupnju odluče baš na Dan za kuću i stan, ostvarit će dodatan popust od 10 posto.

Lumini_3.jpg