Lumini poziva sve na veseeeeli LU(di)MINI Vikend karneval!

VV | 17.2.2023. u 09:28h | Objavljeno u Sponzorirano

Draga djeco, mame i tate, djedovi i bake…. Vrijeme je za karneval!

U subotu i nedjelju, 18. i 19.2., Lumini poziva velike i male na prvi ovogodišnji LU(di)MINI Vikend koji donosi veseli fašnik za cijelu obitelj. Šaroliki karnevalski program za mališane počinje u subotu s oslikavanjem lica i kreativnim radionicama izrade maski, a traje od 11 do 14 i od 16 do 19 sati. U nedjelju sve mališane koji dođu zamaskirani očekuje slatko iznenađenje*, a imaju priliku osvojiti i super nagrade koje su pripremili Lumini, Baby Center i Twister igraonica. Prijave se zaprimaju u glavnom atriju Centra od 16 sati. Na scenu od 17 sati stupa Kazalište Smješko s dječjom predstavom „Ježeva kućica“. Predstava je mali mjuzikl o Ježurki Ježiću, slavnome lovcu, a originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati.

Oba dana kostimirani likovi spremni su za fotografiranje, a družimo se s likovima iz filma Asterix & Obelix, Pandom Twisti i s Klaunom Balonkom koji već štedi svoje prstiće za izradu figurica od balona*.

Ovaj ludo veseli vikend upotpunite odlaskom u kino jer CineStar je pripremio Obiteljski vikend uz povoljnije cijene ulaznica na matineje i obiteljski paket.

*do isteka zaliha

Detalje programa karnevalskog LU(di)MINI Vikenda provjerite na LINKu.

Lumini je ovog vikenda zaista najzabavnija destinacija za mališane! ?