LEO'S CAFFE Novouređeni Leo's caffe Vas časti s dvije butelje vina Foto: Luka Šalamun

LEO'S CAFFE Novouređeni Leo's caffe Vas časti s dvije butelje vina

VVM | 17.8.2023. u 08:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Novo ruho poznatog varaždinskog ugostiteljskog objekta u sklopu trgovačkog centra Konzum u ulici G. Krkleca 1

Leo's kava sa čokoladnim preljevom i šlagom posutim komadićima oraha i badema tek jedan je od specijaliteta Leo's caffea, dobro poznatog varaždinskog ugostiteljskog objekta u sklopu trgovačkog centra Konzum u ulici G. Krkleca, koji odnedavno ima novo ruho i širu ponudu. Stoga tu rado dolaze mnogi posjetitelji trgovačkog centra, a sve više je i onih koji dolaze samo radi brze i kvalitetne usluge, kao i ljubaznog osoblja te prihvatljivih cijena.

- Stvorili smo ugodno i (intimno) mjesto za kavicu, ali i više od toga, naglašava Tomislav Jagetić Daraboš, vlasnik Leo's caffea, dodajući da se u Leo'su trude da se svi gosti i posjetitelji osjećaju ugodno u novouređenom prostoru.

IMG_4977.jpg

Za vjerne goste, kao i one koji će to postati, renoviran je unutarnjji prostor, uređena je i obnovljena terasa, promijenjen cjelokupni inventar, rasvjeta, ozvučenje, TV… Osim osvježenja prostora, proširena je ponuda napitaka i pića, i to renomiranim markama, kao što su vina Vinarije Jeruzalem, a tu je i besplatni parking te podzemna garaža za sve posjetitelje, ka i ljubazno i brzo osoblje.

Ugodno mjesto za uživanje i druženje u omiljenim pićima i toplim napitcima

- Leo's caffe zacijelo se upravo po ovome izdvaja među ugostiteljskim objektima u sklopu varaždinskih trgovačkih centara, što potvrđuju brojni gosti koji su s uvjerili da je njegov prostor svakog dana, osim nedjelje, već od 7 pa do 21 sat ugodno mjesto za opuštanje i uživanje u omiljenim pićima i napicima, veli Jagetić Daraboš, koji poziva sve posjetitelje Špancirfesta i ostale na zagrijavanje, odnosno osvježavajući Adios-Amigos (Špancir) koktel te brojne druge napitke, a nakon radnog dana, opuštanje uz čašicu slatkog refoška i otonel muškata, ili za, hrabrije, Martini...

DVIJE BUTELJE ZA NAJSRETNIJE GOSTE U Varaždinu je posebno veselo i zabavno u vrijeme održavanja Špancirfesta, a da bi ove godine bilo još veselije i zabavnije, pobrinuo se Leo's caffe. Za ovu subotu osigurao je, naime, butelju Simčićevog Slatkog refoška i butelju Muškat otonela Jeruzalem za čitatelje Varaždinskih vijesti i njihove goste. A sve što treba je lajkati FB stranicu Leo's caffea i pričekati odabir najsretnijih…

Zavirite u novouređeni prostor Leo's caffea:

leos-caffe-2.jpg

leos-caffe-4.jpg

leos-caffe-1.jpg

leos-caffe-6.jpg

leos-caffe-13.jpg

leos-caffe-23.jpg

leos-caffe-7.jpg

leos-caffe-8.jpg

leos-caffe-9.jpg

leos-caffe-11.jpg

leos-caffe-16.jpg

leos-caffe-17.jpg