Le Trésor caffe otvorio svoja vrata u centru Varaždina!

VV | 19.12.2023. u 09:49h | Objavljeno u Sponzorirano

Uz bogatu ponudu pića i vrhunski uređen interijer, čeka vas i posebna adventska ponuda

Svečanim otvorenjem u nedjelju, dobro znani i mnogima omiljeni ugostiteljski objekt Le Trésor caffe otvorio je novu stranicu u svom poslovanju. Kafić koji je godinama bio otvoren u Hrašćici od sada se nalazi na novoj adresi - u Ulici Petra Preradovića 24 u Varaždinu (na lokaciji bivšeg Rock Art caffea).

le_tresor_caffe_varazdin_prosinac_2023_14.jpg

Od ponedjeljka, 18. prosinca svakako navratite - dočekat će vas prekrasno uređen prostor, za koji je zaslužan Valentina Design, vlasnice Mirjane Ivančan, poznate dizajnerice interijera.

le_tresor_caffe_varazdin_prosinac_2023_3.jpg

Le Trésor caffe mjesto je gdje svakodnevno, u ugodnom ambijentu i uz kvalitetnu uslugu, možete uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi - od toplih napitaka i bezalkoholnih pića do žestokih pića, piva i vina.

U vrhunskom ambijentu možete popiti najbolju kavu u gradu, jer Le Trésor caffe je član Barista Cluba Franck, prvi u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

le_tresor_caffe_varazdin_prosinac_2023_7.jpg

Čekaju vas i vikendi puni zabave i dobre glazbe - najbolja party događanja uz poznate DJ-eve, tamburaše i druga glazbena gostovanja.

Posebna ponuda učinit će ovo blagdansko vrijeme još ljepšim.

- Svi koji žele doživjeti istinsku čaroliju pravog bečkog adventa, mogu to doživjeti kod nas. Naime, uz uobičajenu vrhunsku ponudu pića, i u ovogodišnjoj posebnoj božićnoj ponudi imamo slavni bečki punč - otkrio nam je Kruno Plantak - Pancho, vlasnik Le Trésor caffea.

le_tresor_caffe_varazdin_prosinac_2023_6.jpg

A nakon čarobnih adventskih dana, ne propustite ni tradicionalni ispraćaj Stare godine, na kojem će za najbolju zabavu u gradu biti zaduženi DJ Zoka i Prvi srakarski tamburaši!

Posjetite Le Trésor caffe radnim danom od 7-23 sata, a vikendom od 7-24 sata.

Le Trésor caffe
Ulica Petra Preradovića 24, Varaždin
Facebook: Le Trésor caffe

Više fotografija pogledajte u nastavku: