FOTO Kvalitetni mesni proizvodi i selektirani asortiman domaćih proizvoda duge tradicije

VV | 5.4.2022. u 12:23h | Objavljeno u Sponzorirano

Nakon što su pokrenuli suvremenu svinjogojsku farmu u Črncu Biškupečkom kraj Varaždina, slobodno možemo reći da obitelji Vrček uspješno polazi za rukom sve čega se primi. Punoću i izvanrednost okusa njihova svinjskog mesa mnogi su prepoznali već prije, ponajviše radi kvalitetne ishrane svinja jer žitarice, naravno, uzgajaju sami. Činjenica da se njihova svinjetina bitno razlikuje od ostatka na tržištu bila im je dodatni vjetar u leđa pri otvaranju vlastite i nesvakidašnje mesnice. Svoja vrata mesnica je otvorila nedavno u Turčinu, a dojmovi s otvorenja još se osjećaju u zraku. Glazbeni duo priuštio je domaću slavljeničku atmosferu, dok su sveprisutni “omastili brkove” uz fine delicije od mesa iz mesnice koje je pripremao Marko Palfi sa svojim timom.

Novootvorena Boutique mesnica Vrček pruža široku ponudu svježeg mesa, polutrajnih i trajnih proizvoda, te pomno odabranog i specijaliziranog asortimana vrhunskih vina, ulja, octa, sira, ukiseljenog povrća, slastica i još mnogo toga iz svih krajeva Hrvatske. Ovo je prva mesnica u sjeverozapadnoj regiji s takvom ekskluzivnom ponudom i suvremenim konceptom.

Moderan interijer još nikog nije ostavio ravnodušnim, a dizajn i koncept mesnice osmišljen je tako da svaki kupac osjeti gastronomsko iskustvo višeg nivoa te da probudi svijest za prirodu i okoliš. Apsolutni prioritet Boutique mesnice Vrček je kvalitetno meso, stoga je sva svinjetina rođena i uzgojena na vlastitoj farmi u Črncu Biškupečkom. Slični svjetonazori se spajaju pa je junetina simentalskog goveda, koju isto možete nabaviti u mesnici, također rođena i uzgojena u Hrvatskoj. Ako zapnete pri odabiru proizvoda, stručni mesari uvijek su raspoloženi za pružanje dobre preporuke ili toplog savjeta.

Boutique mesnica otvorena je svakog dana, i to od ponedjeljka do petka u razdoblju od 7.00 do 17.00 sati, subotom od 7.00 do 13.00, a nedjeljom od 7.00 do 11.00 sati. Dodatne informacije, novosti i novitete u mesnici možete saznati na njihovim društvenim mrežama Vrček - Predanost prirodi.

Predah od kupovine namirnica za idealan ručak ili večeru možete potražiti u Caffe baru Vrček, koji se nalazi tik uz mesnicu, na adresi Kolodvorska 2C u Turčinu. Sve ljude voljne i željne okusa mesa s potpisom i kvalitetnih tradicionalnih proizvoda sa svih krajeva Lijepe naše, pozivamo neka navrate u mesnicu i odaberu vrhunske artikle po vlastitom ukusu.