Kuća "Grga": Mir i tišina koji ispunjuju dušu i tijelo te donose zaborav od užurbanog urbanog života

Sponzorirani članak | 1.3.2022. u 11:29h | Objavljeno u Sponzorirano

Drvena kuća u malom selu na uzvišenju, netaknuta, mirisna priroda, mir i tišina koji ispunjuju dušu i tijelo te donose zaborav od užurbanog urbanog života. Ako želite zaboraviti ubrzan ritam današnjeg svijeta ovo je idealno mjesto za vas, vašu obitelj, prijatelje...

Ovdje vrijeme prolazi na drukčiji način - bez opterećenja. Ovdje su noći lake i ugodne, a ujutro... ujutro se čuju samo tišina ili vas budi cvrkut ptica.

Zimi bjelina svjetluca pod sunčevim zrakama te joj daje poseban ugođaj. Mjesto je pogodno i za aktivne ljude koji se bave biciklizmom, planinarenjem, šetnjom. Izgrađena je i opremljena s puno ljubavi, volje i truda što se osjeća u svakom trenutku i kao takva je idealna za odmor (a i kvalitetan umor).

Opremljena je drvenim namještajem toplog, ali istovremeno modernog stila s naglaskom na ugodu, intimu te potpuni komoditet. U prizemlju se nalazi velika prostrana dnevna soba, kuhinja opremljena svim potrebnim kuhinjskim uređajima, toalet i tuš kabina. Naravno, tu je i terasa sa vrtnom garniturom i velikim kaminom s koje puca prekrasan pogled na okolno zelenilo. Na katu su smještene dvije spavaće sobe, kupaona i galerija. Kuća je klimatizirana, a u prizemlju je kamin za grijanje tijekom zime.

Kuća ima 200 m2 korisne površine na potpuno hortikulturno uređenoj parceli, a nalazi se na 360 m nadmorske visine.

Može se iznajmiti samo kao cjelina jer je tako koncipirana, a osim za odmor mogu se organizirati razne vrste proslava, momačke i djevojačke večeri, proslava diplome, razna druženja kao i sve što vam padne na pamet.

Kapacitet zimi do 35 osoba, a ljeti do 55.

Kapacitet spavanja do 7 osoba ( 2+1+2+2 )

Za svaki dolazak potrebno se unaprijed najaviti.

Vlasnik ne živi u kući.

Kontakt: Vlatko Gregur, Gornja Voća 74A (Žmegač breg), mob. +385 (0)91 4791 656, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

5__2___Medium_.JPG

5__18___Medium_.JPG

5__13___Medium_.JPG