Kitro redovito razmišlja i brine o svojim kupcima

Sponzorirani članak | 27.7.2021. u 11:03h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Kitro redovito razmišlja i brine o svojim kupcima te njihovim željama i potrebama. Sukladno tome, u želji da nagradimo svoje vjerne kupce, osmišljene su brojne nagradne igre s vrijednim nagradama.

Posljednja provedena nagradna igra „U Kitro-u kupi i ljetovanje iz snova pokupi” počela je 15.04. i trajala je do 18.06.2021., održana je u 4 regije, a izvlačenje je bilo provedeno 29.06. i 30.06.2021.. Prva nagrada bila je ljetovanje u Zadru (7 dana u hotelu), a ostale nagrade bile su bazen, vrtna garnitura, roštilj, prijenosni frižider pun piva i ljetni poklon paket. S obzirom da je nagradna igra održana u 4 regije i svaka regija je imala svoje nagrade, izvlačenje je održano u 4 poslovnice, u Ludbregu, Đelekovcu, Belici i Nedeljancu, a izvučeno je ukupno 24 sretnih dobitnika.

U planiranju je i nova nagradna igra koja će početi 01.09. i trajati do 31.10.2021. Vjerni kupci moći će osvojiti vrijedne nagrade kao što su bon za opremanje doma, robotski usisavač i mnoge druge.

Osim pružanja mogućnosti osvajanja vrijednih nagrada, svojim kupcima putem vikend akcija koje traju svaki vikend od petka do nedjelje i putem kataloga koji izlazi svaka 2 tjedna, u trajanju 13 dana, pružamo široki asortiman proizvoda prilagođenih svačijim potrebama, navikama i željama, po povoljnim cijenama.

Također, vjernost nastojimo nagraditi i putem Kitro kartice vjernosti skupljanjem nagradnih bodova. Za svakih potrošenih 35 kn poklanja se 1 bod, te je prilikom svake kupnje kupcu na računu predočen broj bodova ostvaren tom kupnjom i ukupan broj bodova skupljen u tekućem razdoblju. Pravo na popust pri kupovini ostvaruju korisnici koji su u obračunskom razdoblju ostvarili minimalno 50 bodova.

Posebno cijenimo svoje vjerne umirovljenike, koji svakog ponedjeljka mogu ostvariti popust od 10% na iznos kupovine u Kitro marketima uz Kitro karticu vjernosti za umirovljenike.

Označeno u