Kaufland otvorio nova radna mjesta u logističkom centru u Jastrebarskom

vvm | 7.6.2024. u 13:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Dolaskom ljeta i povećanog obujma posla, Kaufland otvara nova radna mjesta u logistici za sezonske radnike, a nudi i trajno zapošljavanje na pozicijama radnika u skladištu. Minimalna plaća za rad u logističkom centru u Jastrebarskom iznosi 1.250 eura bruto. U 2024. godini povećali su i pakete pogodnosti za zaposlenike. Primjerice, dar djetetu, odnosno nagrada koja se isplaćuje za dijete do 15 godina starosti, iznosi 50 eura, uskrsnica 100 eura, regres 100 eura, a božićnica čak 400 eura te se dva puta godišnje isplaćuje neto nagrada za radne rezultate.

Kaufland_slika_u_tekstu.jpg

Kaufland svojim radnicima nudi plaćenu svaku minutu rada te 30% veću satnicu za noćni rad, 40% veću satnicu za prekovremeni rad i 50% veću satnicu za rad nedjeljom. Od lipnja do rujna radnici i radnice u logistici za svoj rad dodatno primaju sezonsku stimulaciju od 100 eura po mjesecu. Osim osiguranih ergonomskih sredstava za rad u logistici uz Kaufland sklopivu paletu (KKP) te moderni Ergo Hub uređaj za komisioniranje, radnicima u logističkom centru Jastrebarsko osiguran je i smještaj ukoliko ne žive u okolici Jastrebarskog.

- Redovite analize tržišta potvrđuju namda smo u koraku s potrebama naših radnika. Osim povećanih primanja i plaća, svim kolegama i kolegicama u logističko-distributivnom centru nudimo moderno radno okruženje uz ergonomska sredstva za rad temogućnost razvoja uz prethodno stručno uhodavanje i osposobljavanje za preuzimanje radnih zadataka.Na taj način želimo pokazati koliko cijenimo njihov svakodnevni angažman - izjavio je Marko Škorpil, direktor poslovnog područja upravljanja lancem opskrbe Kauflanda Hrvatska k.d.

Sve zainteresirane pozivaju da se prijave na njihove otvorene natječaje: Skladištar - sezonski radnik na pripremi robe (m/ž) Pojedinosti posla | Kaufland

Dodatne informacije potražite na karijera.kaufland.hr

Označeno u