JUBILEJ Optika Briljant proslavila 30 briljantnih godina

Sponzorirani članak | 22.12.2023. u 14:38h | Objavljeno u Sponzorirano

Kroz tri desetljeća Optika Briljant postala je sinonim za vrhunsku kvalitetu i stručnost te personalizirani pristup klijentima

Optika Briljant iz Čakovca, u vlasništvu obitelji Mekovec, proslavila je 30 godina uspješnog poslovanja. Počeli su s malom poslovnicom u Čakovcu, a danas imaju vlastitu očnu polikliniku, tri poslovnice u Čakovcu te jednu u samom središtu Varaždina.

Kroz tri desetljeća Optika Briljant postala je sinonim za vrhunsku kvalitetu i stručnost te personalizirani pristup klijentima.

optika_briljant_22122023_1.JPG

- Naš uspjeh nije slučajan već je rezultat naše upornosti u potrazi za vrhunskom kvalitetom. Optika Briljant nije samo trgovina naočalama, to je mjesto gdje svakom kupcu pružamo individualni pristup i brižnost, jer riječ je o vidu. Za svakog kupca izdvajamo vrijeme kako bi pronašli naočale koje, osim što pružaju oštar vid, savršeno pristaju njihovom licu i održavaju njihov stil. Naš cilj je da kupci iz Optike Briljant, osim s jasnim vidom, izlaze samopouzdani i s osmijehom na licu – naglašavaju braća Nenad i Predrag Mekovec.

Optika_Briljant_20122023_4_Nenad_i_Predrag_Mekovec.jpg

Njihov tim čini dvadeset zaposlenika - majstori optičari, oftalmolozi, optometristi, medicinske sestre te stručnjaci u prodaji. Optika Briljant najbolji je izbor za izradu progresivnih i specijalnih naočalnih leća. U suradnji sa stotinjak partnera, ponuda obuhvaća više od dvije tisuće naočala i drugih optičarskih proizvoda, kao i satove te modni nakit.

Usto, Očna poliklinika Briljant mjesto je na kojem stručni tim vodi brigu o vašim očima na najvišoj razini i gdje možete obaviti kompletan pregled vida na najsuvremenijoj opremi, uz brzu i kvalitetnu dijagnostiku i bez listi čekanja.

Optika_Briljant_20122023_5.jpg

- S ponosom smo proslavili 30 godina zajedništva, rasta i ljubavi prema onome što radimo. Hvala svima koji su bili dio naše priče, a mi obećavamo nastavak iste strasti prema vrhunskoj optici i vašim očima, tim više što naš put nastavlja druga generacija, Iva i Neno – poručila su braća Mekovec.

Optika_Briljant_20122023_3_Obitelj_Mekovec.jpg

Dodajmo da u poslovnici u centru baroknog Varaždina (Ulica Ljudevita Gaja 5), uz široku ponudu naočala, Optika Briljant nudi i besplatnu kontrolu vida.

Optika_Briljant_20122023_2.jpg