Javni poziv za iskazivanje interesa za pružanje usluge prijevoza

VV | 13.8.2022. u 09:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Ovim pozivom pozivaju se prijevoznici koji obavljaju prijevoz tereta u cestovnom prometu na iskazivanje interesa za pružanje usluge prijevoza tereta koje će, sukladno zakonskoj regulativi u Republici Hrvatskoj provoditi FINA gotovinski servisi d.o.o.

FINA gotovinski servisi d.o.o. potražuje kamione s vozačem za prijevoz na cijelom području Republike Hrvatske u mjesnom i međumjesnom prijevozu, a početne i završne lokacije su Osijek, Slavonski Brod, Bjelovar, Varaždin, Zagreb, Gospić, Pula, Rijeka, Zadar, Split, Opuzen i Dubrovnik. Sukladno zakonskoj regulativi tijekom distribucije tereta, FINA GS osigurati će fizičku zaštitu, policu osiguranja od odgovornosti za teret te manipulante za utovar odnosno istovar.

Podnositelji zahtjeva moraju zadovoljiti sljedeće kriterije:

  • Osigurati kamione s vozačem sa zatvorenim teretnim prostorom (vrata, cerada i sl.)

  • Nosivost vozila od 3,5 do 8,5 tona

  • Mogućnost rada radnim danom od 01.11.2022. do 28.02.2023., u trajanju od osam do devet radnih sati svakog dana

DSC_0001.JPG

Javni poziv otvoren je do 30. kolovoza 2022. Prednost imaju vozila s utovarnom rampom.

Svi koji zadovoljavaju navedene uvjete mogu se javiti u FINA GS te u svojoj prijavi dostaviti sljedeće podatke: Naziv tvrtke/obrta, OIB tvrtke/obrta, Broj vozila i nosivost, Regiju, Razdoblje dostupnosti te Kontakt podatke (broj mobitela i mail).

Zainteresirani prijevoznici svoje prijave mogu poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pisanim putem na adresu: FINA gotovinski servisi d.o.o., Radnička cesta 182, HR – 10 000 Zagreb, n/p Za usluge prijevoza.

Svi prijevoznici koji iskažu interes biti će kontaktirani u roku od 5 radnih dana od zaprimljene prijave te upoznati sa svim potrebnim informacijama za izvršenje usluge prijevoza.