Javni natječaj Strojarske i prometne škole, prodaju se rabljeni alatni strojevi

| 6.3.2023. u 08:11h | Objavljeno u Sponzorirano

Na temelju Odluke o raspisivanju javnog natječaja za prodaju rabljenih alatnih strojeva u vlasništvu Strojarske i prometne škole, KLASA: 602-02/23-01/32, URBROJ: 2186-155-01-23-01, od 06.03.2023. godine, Povjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje

JAVNI NATJEČAJ

za prodaju rabljenih alatnih strojeva u vlasništvu Strojarske i prometne škole iz Varaždina


1. PREDMET JAVNOG NATJEČAJA

Predmet ovog natječaja je prodaja rabljenih alatnih strojeva u vlasništvu Strojarske i prometne škole kako slijedi:

1.) Univerzalna oštrilica za alat tip UOZA, Prvomajska Zagreb – proizvedena je 1990. godine u tvornici Prvomajska Zagreb. Karakteristike: prihvat ISO 50- trnovi fi 16,22,27,32,40 i 50, dimenzije radnog stola 140 x 1.100 mm, priključna snaga 2,78 kW, težina 850 kg. U vrijednost stroja uključeni su alati i pribor, komplet za oštrenje svrdla, zaokretna prihvatna glava za brušenje cilindričnih oblika, mali škripac i set čahura.

2.) Okvirna pila tip ULTRA, Pobeda Novi Sad – jednostavna lisnata pila. Tehničke karakteristike: posmak je hidraulički, a pogonski prijenos remenski sa dvije brzine. Radni list pile je 500 mm.

3.) Ekscentar preša Jelšingrad 25 T – Jelšingrad Banja Luka – datira iz 1970-ih godina. Ima manji kvar na ekscentru.

4.) Peć za termičku obradu metala – Končar Zagreb – datira iz 1995. godine. Dimenzije toplinske komore; dubina 500 mm, širina 400 mm i visina 340 mm.

Detaljne specifikacije alatnih strojeva pogledati u Elaboratu procjene vrijednosti alatnih strojeva u vlasništvu Strojarske i prometne škole Varaždin objavljenog na stranici škole (link na stranicu Škole:

https://www.sips.hr/kategorija/o-skoli/natjecaji/

2. NAČIN I UVJETI PRODAJE

Prodaja se obavlja prikupljanjem pisanih ponuda, fizičkih osoba ili pravnih osoba sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (obavezno navesti za koji alatni stroj se pisana ponuda dostavlja te redni broj).

1.) Univerzalna oštrilica za alat, Prvomajska Zagreb – procijenjena vrijednost 5.455,00 eura

2.) Okvirna pila tip ULTRA, Pobeda Novi Sad – procijenjena vrijednost 896,00 eura

3.) Ekscentar preša Jelšingrad 25 T – Jelšingrad Banja Luka – procijenjena vrijednost 531,00 euro

4.) Peć za termičku obradu metala – Končar Zagreb – procijenjena vrijednost 1.128,00 euro

Prodaja alatnih strojeva odvija se po načelu „viđeno-kupljeno“, što isključuje sve naknadne prigovore kupca. Alatne strojeve svaki zainteresirani ponuditelj može razgledati, uz prethodnu telefonsku najavu na broj 091 211 7703 svaki radni dan prema dogovoru.

Dodatne informacije o alatnim strojevima zainteresirani ponuditelji mogu dobiti na telefon 091/211 7703.

Ponuditelj/kupac pored ugovorene cijene snosi i sve porezne i druge zavisne troškove.

3. SADRŽAJ PONUDE

Ponuda mora biti dostavljena u pisanom obliku te obavezno sadržavati:

  • ime i prezime ponuditelja fizičke osobe odnosno naziv ponuditelja pravne osobe, adresu te kontakt telefon
  • presliku osobne iskaznice ponuditelja fizičke osobe, odnosno presliku izvatka iz sudskog, obrtnog ili drugog registra za ponuditelja pravnu osobu
  • iznos ponuđene kupoprodajne cijene
  • naznaku za koji se alatni stroj ponuda dostavlja (redni broj i naziv)

4. DOSTAVLJANJE PONUDA

Pisane ponude dostavljaju se putem pošte preporučeno ili osobno na urudžbeni zapisnik u tajništvo škole u zatvorenoj omotnici uz navedenu naznaku adrese:

Strojarska i prometna škola, Hallerova aleja 3/A, 42000 Varaždin s naznakom “Ponuda/prijava za natječaj za prodaju rabljenih alatnih strojeva - ne otvaraj“.

Rok za podnošenje prijava je najkasnije do 15.03.2023. godine.

Nepotpune ponude, kao i ponude zaprimljene nakon gore navedenog roka, neće se razmatrati.

5. ODABIR PONUDITELJA

Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ona koja sadrži najvišu ponuđenu kupoprodajnu cijenu uz uvjet da ponuda sadržava sve elemente utvrđene točkom 3. ovoga natječaja.

Ukoliko dva ili više ponuditelja ponude isti najviši iznos kupoprodajne cijene, povoljnijom ponudom smatrat će se ponuda koja je ranije zaprimljena.

6. OSTALE NAPOMENE

Svi ponuditelji bit će putem web stranice obaviješteni o rezultatima natječaja u roku od petnaest (15) dana od dana otvaranja ponuda.

U roku od 8 dana od dana konačnosti Odluke o odabiru, izabrani ponuditelj je dužan pristupiti sklapanju Ugovora o kupoprodaji rabljenog/ih alatnih strojeva s Strojarskom i prometnom školom te uplatiti cjelokupni ponuđeni iznos kupoprodajne cijene na IBAN račun Strojarske i prometne škole.

Rok isplate ukupne kupoprodajne cijene je 30 dana od dana sklapanja Ugovora o kupoprodaji.

Ako najpovoljniji ponuditelj ne uplati cjelokupni iznos ponuđene kupoprodajne cijene ili ne pristupi sklapanju kupoprodajnog ugovora u utvrđenom roku, smatrat će se da je odustao od ponude.

U tom slučaju sklapanje kupoprodajnog ugovora za alatni stroj ponudit će se sljedećem najpovoljnijem ponuditelju.

Povjerenstvo zadržava pravo da bez obrazloženja prihvati ili odbije pojedinu ponudu ili poništi ovaj natječaj u cijelosti i pri tome ne snosi nikakvu odgovornost prema odbijenim ponuditeljima.


KLASA: 602-02/23-01/32
URBROJ: 2186-155-01-23-02
Varaždin, 06.03.2023.

Povjerenstvo za provedbu natječaja

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci