Iskoristite sjajne Black Friday popuste u Poliklinici Analiza Foto: Poliklinika Analiza

Iskoristite sjajne Black Friday popuste u Poliklinici Analiza

VVM | 20.11.2023. u 17:27h | Objavljeno u Sponzorirano
Laboratorijski paneli, Intolerancija i Alergo test samo su neki od testova koje od 14. do 30. studenog možete obaviti po sniženoj cijeni

Ljudsko tijelo je složen sustav međusobno povezanih stanica, organa i sustava. Samim time, izostanak simptoma nužno ne znači da ne postoji bolest – moderne dijagnostičke tehnike omogućuju nam da otkrijemo bolesti u ranim fazama kada su najizlječiviji.

Poliklinika_Analiza_011.jpg

Poliklinika Analiza, omiljena lokacija za najmodernija laboratorijska testiranja, ove godine donosi odlične Black Friday popuste na čak devet svojih usluga:

20% Laboratorijski panel žene i muškarci plus

Redovito se kontrolirajte po još povoljnijim cijenama! Suvremeni laboratorij Poliklinike Analiza nudi više od 1000 usluga na jednom mjestu, a za potrebe korisnika kreirali su posebne preventivne pakete koji omogućuju korisnicima da brzo i precizno detektiraju svoje zdravstvene probleme. Ovaj black friday iskoristite popust od čak 20% i napravite sveobuhvatnu analizu metaboličkih, hormonalnih i tumorskih parametara u organizmu kroz laboratorijski panel žene plus i laboratorijski panel muškarci plus.

Osim općeg preventivnog laboratorijskog panela, Analiza je osmislila i niz drugih panela koji su kreirani za osobe sa specifičnim zdravstvenim problemima: bolesti štitnjače, zdravlje jetre, zdravlje prostate, status lipida, dijabetes…

15% Intolerancija na hranu na 220 namirnica

Uvriježeno je mišljenje da su intolerancija na gluten ili laktozu jedini oblici nepodnošenja hrane, što je netočno. Analizin test detektira reakcije našeg organizma na više od 220 namirnica. Ako patite od kožnih problema poput dermatitisa, akna, psorijaze, probavnih problema poput grčeva u trbuhu, zatvora ili sindrom iritabilnog crijeva, čestih glavobolja, umora ili viška kilograma, ovaj test je za vas. Poliklinika Analiza prilikom testiranja koristi reagense certificirane od strane Europske unije, isključivo za uporabu u medicinskim laboratorijima. Također, jedina su poliklinika koja pri obavljenom testiranju, pruža svojim pacijentima interpretaciju i konzultacije bez dodatnih troškova. S obzirom na to da se radi o kvantitativnom nalazu sa konkretnim brojčanim vrijednostima dobit ćete informaciju ne samo na koje ste namirnice intolerantni, već i koliko jako na njih reagirate.

15% ALERGO295

ALERGO295 predstavlja najnoviju generaciju dijagnostičkih testova razvijenih na temelju najnaprednijeg znanja na području nanotehnologije. Testiranje se radi iz jednog uzorka krvi, umjesto uobičajenih kožnih ubodnih testova, s čime izbjegnete reakcije na koži, ne trebate prekidati terapiju, možete ga napraviti i u akutnoj fazi te možete prepoznati alergije koje su tek u razvoju. ALERGO295 neophodan je kod svih alergijskih bolesti kao što su rinitis, astma, urtikarija, ekcem, anafilaksija, konjuktivitis i gastrointestinalni poremećaji.

Poliklinika_Analiza_-031.jpg

20% Helicobacter Pylori Quantum dot tehnologija

Više odmilijun ljudi zahvaćeno je Helicobacterom pylori, spiralnom bakterijom koja se može pronaći na sluznici želuca i inficirati probavni sustav. Čak 65% odrasle hrvatske populacije zaraženo je H.pylori. Ova bakterija predstavlja jedan od najvažnijih rizičnih čimbenika u razvoju gastritisa, ulkusa želuca i dvanaesnika, a neliječena infekcija može rezultirati razvojem karcinoma želuca i rijetkog tipa limfatičkog tumora – MALT limfom. U Poliklinici Analiza otkriva se Quantum dot tehnologijom 2023. nagrađenom Nobelobom nagradom.

20% Gastro panel Quantum dot tehnologija

Probavne tegobe od kojih pati trećina populacije, karakterizirane su bolom u gornjem dijelu trbuha, koju prati osjećaj mučnine, nadutost i žgaravica. Tegobe mogu biti uzrokovane različitim čimbenicima: pušenje, prekomjerna konzumacija alkohola i/ili kave, neadekvatna prehrana, prekomjerna tjelesna težina, izloženost akutnom ili kroničnom stresu, ali u podlozi pojave simptoma mogu biti i ozbiljniji zdravstveni problemi: infekcija H.pylori, atrofični gastritis, karcinom želuca.

30% VEGF Quantum dot tehnologija

VEGF ( Vascular Endothelial Growth Factor) je novi tumorski marker širokog spektra i visoke osjetljivosti. Otkrivanje raka u ranoj fazi ključno je za povećanje šansi za uspješno liječenje. Međutim, mnogi tumorski markeri ograničeni su u svojoj sposobnosti otkrivanja širokog raspona tumora. Ovaj nedostatak osjetljivosti često može dovesti do kasnog otkrivanja i povećanog rizika od smrti od tumora. Analizin VEGF test je tumorski marker širokog spektra visoke osjetljivosti koji može otkriti gotovo sve solidne tumore.

30% Depresija + ADHD senzor

Depresija senzor je najopsežniji genetski nalaz koji pruža informacije o 8 genetskih varijacija uključenih u rizik razvoja bolesti, a također pruža informacije o mogućnosti razvoja kronične depresije te o životnim navikama i promjena životnog stila koje umanjuju rizik razvoja bolesti. U slučajevima već razvijene bolesti, Depresija senzor test pruža informacije o individualnom odgovoru na antidepresive, kroz analizu više od 40 genetskih varijacija, što omogućava učinkovitije liječenje kroz optimalno korištenje lijekova

ADHD senzor pokazuje mogu li određene genetske varijante doprinijeti razvoju ADHD-a. U slučaju već postojećih poremećaja u ponašanju, ovaj test je jako koristan za postavljanje dijagnoze. Genetika igra najveću ulogu u razvoju ADHD-a te je u 75% slučajeva glavni razlog nastanka poremećaja.

20% Micronutrient senzor

Optimalna opskrba mikronutrijentima ključna je za održavanje zdravog tijela i dobrog zdravstvenog stanja. Test je posebno važan za osobe pod visokim stresom, one koji žele smanjiti tjelesnu težinu ili one koji se redovito bave sportom. Kroz preventivni test Micronutrient Sensor utvrđuje se status 17 mikronutrijenata (vitamin B1, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B12, vitamin E, vitamin K, selen, magnezij, cink, krom, lipoična kiselina, koenzim Q10, karnitin…) i 11 aminokiselina (histidin, lizin, fenilalanin, valin, tirozin…). Za svaki pojedinačni parametar definira se trenutno stanje u organizmu i preporuka dodatnog unosa ako se radi o nedostatku. U sklopu nalaza, definiran je i detoksikacijski kapacitet organizma, u odnosu na mogućnost eliminacije amonijaka, teških metala, slobodnih radikala i ovisno o potrebi organizma definirane su preventivne mjere u smislu ojačavanja detoksikacijskih kapaciteta.

S obzirom na to da bismo se svi trebali pregledavati barem jednom godišnje, ovo je odlična prilika za to. Napraviti laboratorijske pretrage je uvijek je dobra ideja — bilo da imate simptome ili samo želite prevenirati potencijalne zdravstvene probleme.

Poliklinika_Analiza_-021.jpg

Uz Polikliniku Analizu otkrijte zdravstvene probleme u ranoj fazi, dobijte referentnu točku za sve buduće zdravstvene preglede, budite uvjereni da činite sve što je moguće za svoje zdravlje i dobijte sveobuhvatan uvid u svoje zdravlje

Lider laboratorijske dijagnostike

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva.

Adresa: (Ulica Janka Jurkovića 2A (na rotoru Ulice braće Radić, kod ulaza u staru bolnicu)