Idemo v Međimurje: Predstava "GospOUdin NOUbadi" i koncert Zabranjenog pušenja

Sponzorirani članak | 4.2.2020. u 09:59h | Objavljeno u Sponzorirano

GospOUdinNOUbadi predstavnik je svih malih ljudi koji u cijelom ovom besmislu koji nas okružuje, ne traži samo ono čega nema (smisao), nego se usuđuje tražiti nešto više – život barem donekle dostojan čovjeka. Naš mali, veliki junak ostaje u istom danu i bez posla i bez djevojke, a vrlo brzo će ostati i bez svoje i mamine kućice ukoliko ne dostavi potrebnu dokumentaciju da je ta kućica baš njegova. Stisnut je uz rub jer je oko na kućicu bacio lokalni tajfun Grabijel Gramzivić. GospOUdinNOUbadi prisiljen je na posljednju bitku u svom malom životu, bitku protiv moćnih neprijatelja poput birokracije, nepotizma i naročito opasnog gospodina Nihilizma. Hoće li u toj bitci pobijediti ili će postati još jedan broj u nizu koji je izgubio baš sve?! Smijući se besmislu možemo li se nadati da će bar jednom u životu pobijediti mali čovjek? Pa makar to bilo u kazališnoj predstavi. Pogledajte predstavu idućeg četvrtak u 20 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Proljeće je već praktički tu, a nema boljeg glasnika toplijih vremena od koncerta Zabranjenog pušenja koji će idućeg tjedna u subotu, 21. ožujka, na prvi službeni dan proljeća održati koncert u Caffe baru Forumu u Prelogu  spočetkom u 21 sat. Broj mjesta je ograničen, a karte možete još kupiti u Caffe Bar Forum, Prelog i u Caffe Bar Millenium, Čakovec. Kontakt osoba: Željko Slaviček, tel: +385 40 646 400.

Od petka, 13. ožujka, do nedjelje, 22. ožujka, u restoranu hotela Panorama u Prelogu održava se Tjedan restorana. Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu.

Dinamičan društveni život nesumnjivo je jedan od epiteta koji se može pripisati međimurskim gradovima i mjestima. Uz ugodne ambijente kafea, lounge barova, bistroa i noćnih klubova, brojni su društveni događaji vikendima na rasporedu, a svemu tome saznajte više na linku Turističke zajednice Međimurske županije.

http://www.visitmedimurje.com/

Plakat_Idemo_v_Međimurje.jpg