I-VENT Mijenjate prozore ili stavljate novu fasadu? Ne zaboravite na ventilaciju!

VVM | 21.5.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja.

Decentralizirani sustav ventilacije osigurava dovod svježeg zraka u vaš dom dok se svi prozori i vrata mogu zatvoriti i time uštediti energiju koja bi se gubila izlaskom topline. Sustav radi na način da ventilatori odvode ispušni zrak prema van preko ventilacijskih okna, a svježi zrak ulazi u prostorije kroz zidne ulazne jedinice. Time ćete postići optimalnu razinu vlage u prostorijama, spriječiti stvaranje zidne plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšati kvalitetu života sebi i svojoj obitelji. Većina nas funkcionira na način da provjetravanjem prostorija nastojimo pročistiti zrak, ali takvo rješenje može dovesti do dodatnih problema koja nosi pojedino godišnje doba, kao što su komarci ljeti, pelud u proljeće, vlaga te stvaranje plijesni u jesen i hladnoća zimi.

Decentralizirani ventilacijski sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je, u odnosu na potonji, znatno lakše ugraditi. I-Vent, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!

I-Vent ventilacijski sustav na hrvatskom tržištu uspješno posluje preko dvije godine, a na slovenskom i više od 20 godina. Tehnički podaci za i-Vent sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan. Pogodan je za novogradnju i adaptaciju, jer ako ne osiguramo dovoljno ventilacije u našem domu, dolazi do katastrofe.

lunoskolaz2.jpg

- Od povećane vrijednosti CO2 u prostoru, nedostatka kisika i zdravstvenih problema do loše kvalitete zraka u prostoru općenito, a to sve skupa utječe na kvalitetu života. Te posljedice postaju još izraženije tijekom godina boravka u takvim prostorijama - upozorava direktor i-Venta, napominjući kako ljudi koji su se odlučili na sustav ventilacije bilježe veliki napredak u kvaliteti života.

Učinkovit i moderan dizajn

Naknadna instalacija ventilacijskog sustava donedavno je bila izazovna i skupa, a sada je sama montaža jednostavna, brza i gotovo bez prašine prilikom ugradnje. Može se ugraditi i na starogradnje i novogradnje. I-Vent ventilacijski sustav je učinkovito i trajno rješenje za problem ustajalog zraka te visoke vlažnosti. Sustav automatski kontrolira i održava optimalnu razinu vlage i CO2 unutar doma te se time postiže kvalitetan zrak. Znamo da svježina, odgovarajuća vlažnost i pravi omjer CO2 i kisika jačaju imunološki sustav. Kvalitetan zrak spriječava stvaranje vlage, plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu života.

Za više informacija posjetite web stranicu www.i-vent.com/hr ili nazovite 01/2132-400 tijekom radnog vremena.

i-Vent2.jpg