HOTEL ORION Zastanite, odmorite, razgledavajte!

VV | 10.3.2022. u 11:54h | Objavljeno u Sponzorirano

Smješten u mjestu Horvatsko u sklopu grada Ivanca, hotel Orion nalazi se u savršenoj harmoniji prirode i povijesti, mirne lokacije i mnoštva atrakcija, slavenskih mitova i kršćanskih crkava, tradicionalnih obrta i modernih pogodnosti. U hotelu Orion gosti se mogu opustiti u zagrljaju planina, brežuljaka i ravnica, uživati u miru i tišini te pronaći ono što će posjet učiniti posebnim i sa sobom ponijeti najljepše uspomene na dane provedene u srcu Zagorja.

Veličanstveni dvorci Arboretum Opeka i Trakošćan udaljeni su svega dvadesetak minuta vožnje od hotela, baš kao i barokni grad Varaždin. Poviješću bogat kraj otkriva i ruševine brojnih utvrda i tornjeva poput Milengrada, Belecgrada i Grebengrada. Planine Ravna gora i Ivančica ponosno se uzdižu ivanečkim krajem, a njihovim šumama prolaze brojne planinarske staze koje pozivaju rekreativce da otkriju veličanstven pogled s njihovih vrhova.

Mnoštvo vinarija nalazi se u ovom kraju tisućljetne vinogradarske tradicije. Uz kušanje najboljih lokalnih butelja, u hotelu Orion možete isprobati tradicionalne gastronomske specijalitete. Ovdje ćete pronaći gostoljubivost zbog koje će vam biti jasno zašto postoji izraz “Zagorje tak imam te rad”!

Tri sale za sve svečanosti!

Tri sale hotela Orion idealna su lokacija za sve vrste svečanosti, od svadba, pričesti, firmi do krstitki. Uživajte u proslavama uz privatnost u vedroj i opuštenoj atmosferi.

Horvatsko 28, Ivanec | t. 042/770-650| e. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

orion 2

Označeno u