Hotel Kralj: Prostor u kojem će gosti svih dobi pronaći razonodu

VV | 9.5.2022. u 07:50h | Objavljeno u Sponzorirano

Jela su bazirana na tradicionalnim recepturama našeg kraja i bogatstvu bajkovitih okusa vrhunski pripremljene ekološke hrane od strane majstora kuhinje, pa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Za svadbene svečanosti imamo pripremljene posebne menije koje, u dogovoru s gostima, možemo prilagoditi vašim potrebama.

Hotel Kralj smješten je na ulazu u Donji Kraljevec. Okružen zelenom prirodom uz izvor potoka Bistrec pruža jedinstven užitak prirode i daje gostima poseban dašak donjeg dijela Međimurja.

Ljubazno osoblje Hotela Kralj nudi organizaciju vjenčanja koje će postati veličanstveno i neponovljivo. Uživajte u vrhunskom ambijentu restorana, ali i eksterijera hotela.

U Kralju nude niz pogodnosti za svadbene i ostale svečanosti. Prema željama i zahtjevima mladenaca dogovara se dekoriranje restorana. Ukoliko ste se odlučili za okrugle stolove imate poseban popust.

Jela su bazirana na tradicionalnim recepturama našega kraja i bogatstvu bajkovitih okusa vrhunski pripremljene ekološke hrane, koju pripremaju naši majstori kuhinje, pa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Za svadbene svečanosti imamo pripremljene posebne menije, koje u dogovoru s gostima, možemo prilagoditi vašim potrebama.

Ljubazna i profesionalna posluga garantira zadovoljstvo svih gostiju na svadbi.

Tijekom vikenda mladenci dobivaju na korištenje sobu u hotelu, a ukoliko imate potrebu za smještajem gostiju na svadbi, nudimo i povoljnije cijene smještaja.

Hotel Kralj sadrži 20 suvremeno opremljenih soba koje nude udobnost kreiranu prema vašem scenariju. Bilo da odaberete dvokrevetnu sobu s balkonom, apartman ili obiteljsku sobu. U sklopu hotela nalazi se i novi Hostel Green s 18 soba.

Kako bi zadovoljili sve potrebe gostiju, hotel smo opremili raznim dodatnim sadržajima kojima gosti mogu ispunjavati svoje slobodno vrijeme. Dječje igralište namijenjeno je najmanjim gostima koji zahtijevaju najviše pažnje stoga je jedan dio u vrtu namijenjen samo njima. Klackalice, vrtuljak, tobogan, njihalice samo su neki od sadržaja kojima se djeca mogu zabavljati, a da pritom njihovi roditelji ne moraju voditi brigu o njihovoj sigurnosti. Za djecu do pet godina starosti sve je besplatno.

Neka vaše vjenčanje ali i ostali događaji budu za pamćenje, koje će vaši gosti još dugo prepričavati i nositi u najljepšem sjećanju cijeloga života.

Sadržaj za odrasle

Za malo stariju djecu i odrasle pripremljen je niz drugih aktivnosti kojima se mogu baviti za vrijeme boravka u hotelu. Tu su:

  • teniski teren s opremom
  • vježbalište za golf
  • vanjski bazen
  • unutarnji bazen
  • prostor za fitness

Osim toga postoji mogućnost vožnje biciklom okolicom hotela te se na taj način gosti upoznaju s okružjem hotela u kojem odsjedaju.

Hotel Kralj, Ludbreška 93, 40320 Donji Kraljevec, 099/310-94-13, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.hotelkralj.com.hr

Galerija slika