HOK OSIGURANJE ugovorite - već danas! Foto: Ilustracija/Arhiva VV/HOK osiguranje

HOK OSIGURANJE ugovorite - već danas!

VV | 6.3.2023. u 20:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Mnogi se odlučuju osigurati nekretninu ili uzeti kasko osiguranje za svoj automobil tek kad ih snađe nevolja. Kako se to ne bi dogodilo, osigurajte se već danas, a pravo mjesto za to je Hrvatska osiguravajuća kuća (HOK osiguranje), osiguravajuća tvrtka koja je na tržištu osiguranja prisutna od 2001. godine. Iako se u počecima bavila osiguranjem od profesionalne odgovornosti odvjetnika te je u razdoblju od 2002. do 2006. godine postignut zavidan poslovni rezultat u tom segmentu, u HOK osiguranju danas možete osigurati sve! 

hok_varazdin-4.jpg

HOK osiguranje bavi se poslovima svih vrsta neživotnih osiguranja. U HOK osiguranju možete ugovoriti obvezno i kasko osiguranje, osigurati svoj bonus, ugovoriti asistenciju u slučaju kvara ili nezgode s vozilom, zaštiti se ako ste u nezgodi sudjelovali pod utjecajem alkohola... U HOK osiguranju kod kasko osiguranja također se može napraviti polica koja pokriva samo određene rizike, kao primjerice krađu vozila ili neke druge, specifične štete. Tu je HOK express, osiguranje koje vam osigurava popravak vozila ili vuču vozila u Hrvatskoj i u inozemstvu u slučaju nesreće ili kvara, ali i zamjensko vozilo. Uz različite oblike osiguranja imovine i asistencija u domu, u HOK osiguranju mogu se ugovoriti transportna osiguranja, osiguranja robe, različite vrste osiguranja od osiguranja od odgovornosti. HOK osiguranje svojim klijentima nudi različite vrste osiguranja od nezgode, zdravstvenog osiguranja, osiguranja od nezgode na putu i putnog zdravstvenog osiguranja. 

HOK DIGITAL Osigurajte sve što želite u nekoliko klikova!

Direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska Sanja Šiprak zadovoljna je što je kvaliteta usluga HOK osiguranja, pristupačnost i brzina ugovaranja polica itekako prepoznata kod klijenata.

hok_osiguranje__1_of_7_.jpg

- Osiguranici su prepoznali kvalitetu naših proizvoda, odnosno usluga koje su prilagođene svakom klijentu i materijalnoj imovini. Trendove rasta očekujemo i nadalje, a isto tako i zadržavanjem povjerenja postojećih i novih osiguranika. Također, usredotočit ćemo se na ulaganje u naše nove proizvode, kako bismo bili u potpunosti na dispoziciji klijenata koji žele jednostavan i dostupan proizvod - istaknula je Sanja Šiprak.

HOK HALO! Za više informacija posjetite www.hok-osiguranje.hr ili nazovite HOK Halo! na 0800 50 80.

Rast u premijama za ovu osiguravajuću kuću poticaj je za daljnji napredak u poslovanju i razvoj novih usluga. Jedna od njih je HOK digital - potpuno digitalno osiguranje.

- HOK digital jedinstvena je aplikacija koja na jednostavan način nudi cjelokupnu osiguravateljsku uslugu na jednom mjestu, od kupnje i obnove polica do prijave štete i plaćanja računa – digitalno i na dohvat ruke. Ovo je izvrstan način kako smo se još više približili klijentima u sferi osiguranja. HOK digital privlači sve više klijenata zbog jednostavnosti usluge i korištenja, te nam ova platforma otvara put ka novim klijentima. Digitalizacija svakako povećava stupanj mobilnosti i povezanosti - istaknula je Šiprak i najavila kako će i dalje nastaviti osluškivati tržište. 

hok_osiguranje__7_of_7_.jpg

- Trudit ćemo se novim proizvodima prilagođavati klijentima, uz jednostavne, razumljive i kvalitetne proizvode. Osiguranje je posao u čijem su fokusu ljudi, te zaštita naših klijenata od različitih rizika, te istovremeno pružanje financijske sigurnosti. Transparentnost, jednostavnosti i digitalizacija čine naše proizvode jasnima i praktičnima za osiguranike. Stoga pozivam sve naše postojeće, te nove osiguranike da nas posjete u našim poslovnicama u Varaždinu, Ivancu, Brezničkom Humu, Čakovcu, Ludbregu, Koprivnici, Virju i Bjelovaru, gdje će im naši djelatnici pružiti usluge financijskog savjetovanja, vezanog uz osiguranje njihovih materijalnih dobara, u našem ugodnom okruženju - poručila je direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska Šiprak.

Sve informacije možete dobiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 042/660-500 ili 042/660-501

324077160_539109781585836_3545458824880732854_n.jpg