HOK Osiguranje: Široka paleta osiguranja! Foto: Sanja Šiprak, direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska

HOK Osiguranje: Široka paleta osiguranja!

VV | 3.11.2022. u 19:34h | Objavljeno u Sponzorirano

- Trendove rasta očekujemo i nadalje, a isto tako i zadržavanjem povjerenja postojećih i novih osiguranika - istaknula je Sanja Šiprak, direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska

Hrvatska osiguravajuća kuća, iza koje je 20 godina uspješnog rada, unatoč pandemiji koronavirusa u posljednje dvije godine, bilježi rast u premiji. Da je osiguranje važno, s obzirom na sve češće klimatske promjene i druge elementarne nepogode, potvrđuje porast broja osiguranika u imovinskom sektoru.

Sanja Šiprak, direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska istaknula je kako je vrijeme pandemije bilo izazovno te je kriza potaknula strukturne promjene i od njih iziskivala korjenite prilagodbe samog sustava i djelatnika.

- Ponosna sam što smo uspjeli održati kontinuitet poslovanja, adekvatnu uslugu i zaštitu našim klijentima, a istovremeno svesti zdravstvene rizike na minimum - istaknula je Šiprak.

S obzirom na porast broja osiguranika u imovinskom sektoru, direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska ističe kako je prepoznata kvaliteta Hrvatske osiguravajuće kuće.

- Osiguranici su prepoznali kvalitetu naših proizvoda, odnosno polica Moj dom, kvalitetne opsege pokrića koji je prilagođen svakom klijentu i njegovoj materijalnoj imovini. Trendove rasta očekujemo i nadalje, a isto tako i zadržavanjem povjerenja postojećih i novih osiguranika. Također, usredotočit ćemo se na ulaganje u naše nove proizvode, kako bismo bili u potpunosti na dispoziciji klijenata koji žele jednostavan i dostupan proizvod - istaknula je.

hok_osiguranje__6_of_7_.JPG

Rast u premiji za ovu osiguravajuću kuću poticaj je za daljnji napredak u poslovanju i razvoj novih usluga. Jedna od njih je HOK digital - potpuno digitalno osiguranje.

- HOK digital jedinstvena je aplikacija koja na jednostavan način nudi cjelokupnu osiguravateljsku uslugu na jednom mjestu, od kupnje i obnove polica do prijave štete i plaćanja računa – digitalno i na dohvat ruke. Uslijed pandemije, digitalizacija je postala traženi trend, te su osiguranici tražili jaču digitalnu uslugu. Prilagodba se uvijek traži, a ovo je izvrstan način kako smo se približili klijentima u sferi osiguranja. HOK digital privlači sve više klijenata zbog jednostavnosti usluge i korištenja, te nam ova platforma otvara put ka novim klijentima. Digitalizacija svakako povećava stupanj mobilnosti i povezanosti - istaknula je Šiprak i najavila kako će i dalje nastaviti osluškivati tržište.

- Trudit ćemo se novim proizvodima prilagođavati klijentima, uz jednostavne, razumljive i kvalitetne proizvode. Osiguranje je posao u čijem su fokusu ljudi, te zaštita naših klijenata od različitih rizika, te istovremeno pružanje financijske sigurnosti. Transparentnost, jednostavnosti i digitalizacija čine naše proizvode jasnima i praktičnima za osiguranike. Stoga pozivam sve naše postojeće, te nove osiguranike da nas posjete u našim poslovnicama u Varaždinu, Ivancu, Brezničkom Humu, Čakovcu, Ludbregu, Koprivnici, Virju i Bjelovaru, gdje će im naši djelatnici pružiti usluge financijskog savjetovanja, vezanog uz osiguranje njihovih materijalnih dobara, u našem ugodnom okruženju - zaključila je direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska Šiprak.

hok_varazdin-4.jpg

Pogodnosti osiguranja

Hrvatska osiguravajuća kuća bavi se poslovima svih vrsta neživotnih osiguranja. Tako kod njih možete ugovoriti obvezno i kasko osiguranje, osigurati svoj bonus, ugovoriti asistenciju u slučaju kvara ili nezgode s vozilom, zaštiti se ako ste u nezgodi sudjelovali pod utjecajem alkohola... U Hrvatskoj osiguravajućoj kući kod kasko osiguranja također se može napraviti polica koja pokriva samo određene rizike, kao primjerice krađu vozila ili neke druge, specifične štete. Uz različite oblike osiguranja imovine i asistencija u domu, u Hrvatskoj osiguravajućoj kući mogu se ugovoriti transportna osiguranja, osiguranja robe, različite vrste osiguranja od osiguranja od odgovornosti. Vezano uz zaštitu osoba, Hrvatska osiguravajuća kuća svojim klijentima nudi različite vrste osiguranja od nezgode, zdravstvenog osiguranja, osiguranja od nezgode na putu i putnog zdravstvenog osiguranja.