HOK OSIGURANJE Osiguravamo sve, a tu je i HOK digital Foto: Ilustracija/Arhiva VV

HOK OSIGURANJE Osiguravamo sve, a tu je i HOK digital

VV | 7.2.2024. u 10:40h | Objavljeno u Sponzorirano

Hrvatska osiguravajuća kuća dugi niz godina osiguranicima pruža brzu i efikasnu uslugu, razvija se ukorak s trendovima i bavi se svim vrstama osiguranja, pa ne iznenađuje što iz godine u godinu bilježi sve više sklopljenih polica i osiguranika.

- Osiguranje je posao u čijem su fokusu ljudi, zaštita naših klijenata te pružanje financijske stabilnosti. Transparentnost, jednostavnost i digitalizacija naše proizvode čini praktičnima, a našim osiguranicima uz sigurnost nudimo širu paletu usluga - istaknula je Sanja Šiprak, direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska.

Sigurni na cesti

U HOK osiguranju možete ugovoriti osiguranje od autoodgovornosti, obavezno osiguranje motora i traktora, a tu je i kasko osiguranje koje vam omogućava da dobijete naknadu za materijalnu štetu vozila, nastalu u prometnoj nezgodi i onda kada ste ju vi uzrokovali. Kasko osiguranje pokriva i mnoge druge materijalne štete: provalu, krađu vozila, elementarne nepogode, koje su sve učestalije u današnje vrijeme, te lomove stakla na vozilu. Dodatna mogućnost je ugovaranje HOK Express asistencije. Radi se o najbržoj asistenciji koja omogućava popravak vozila ili vuču vozila u Hrvatskoj i u inozemstvu u slučaju nesreće ili kvara, zamjensko vozilo, otključavanje ili odvoženje vozila u slučaju zaključenog ili izgubljenog ključa, dostavu goriva ako ostanete bez njega, pokriće troškova povratka i smještaja u slučaju nezgode ili kvara u Hrvatskoj i u inozemstvu, ali i dodatno pokriće različitih troškova u slučaju nezgode u inozemstvu.

hok_osiguranje__5_of_7_.jpg

HOK OSIGURANJE / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / 042/660-500 ili 042/660-501

Osigurajte dom!

Nezgode se, nažalost, događaju i na njih ne možemo utjecati. No ono što možemo učiniti je osigurati svoju imovinu i zaštiti sebe i dom. U HOK osiguranju možete ugovoriti osiguranje imovine, a ovom policom pokrivaju se štete od požara, potresa, provala, krađa i razbojstva, ali i lomovi stakla te strojeva u vašem domu. Također, u sklopu ovog osoguranja moguće je osigurati kompletno kućanstvo, ali i objekate u izgradnji i montaži. Tu je i HOK kućna asistencija, koja vam omogućava da osigurate svoj dom u slučaju veće nezgode u kući zbog nepredviđenih događaja. U okviru HOK kućne asistencije pokrivene su usluge vodoinstalatera, električara, bravara, stolara i staklara. Tu je i ugovaranje osiguranja osoba od posljedica nesretnih slučajeva. HOK osiguranje osoba omogućava osiguranje osoba u slučaju smrti, potpune ili djelomične invalidnosti, prolazne nesposobnosti za rad ili narušenje zdravlja koje zahtijeva liječniku pomoć.

332315762_724749182699256_6424171604139505464_n.jpg

Želite li putovati bez brige? Odaberite odgovarajući paket putnog zdravstvenog osiguranja (A,B ili C), željenu destinaciju i krenite. Putno zdravstveno osiguranje pružit će vam potreban osjećaj sigurnosti tijekom putovanja te omogućite pomoć u slučaju neželjenih situacija. U slučajevima bolesti ili nesretnog slučaja brigu o vama, vašem zdravlju i troškovima preuzima HOK osiguranje.

Tu je i HOK digital

Stalan rad i kvaliteta usluga te proširenje ponude stvorili su dodatnu uslugu - HOK digital, zahvaljujući kojoj do osiguranja možete doći u svega nekoliko klikova. HOK digital jedinstvena je aplikacija koja na jednostavan način nudi cjelokupnu osiguravateljsku uslugu na jednom mjestu, od kupnje i obnove polica do prijave štete i plaćanja računa – digitalno i na dohvat ruke.

- Pozivam sve naše postojeće, te nove osiguranike da nas posjete u našim poslovnicama u Varaždinu, Ivancu, Brezničkom Humu, Čakovcu, Ludbregu, Koprivnici, Virju i Bjelovaru, gdje će im naši djelatnici pružiti usluge financijskog savjetovanja, vezanog uz osiguranje njihovih materijalnih dobara, u našem ugodnom okruženju. HOK osiguranje je tu za vas i zato obratite nam se s povjerenjem - poručila je direktorica HOK osiguranja - Regije sjeverna Hrvatska.

Označeno u