HIDROING Stručnost i kvaliteta - temelj napretka

VVM | 9.2.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Neprestanim ulaganjima u izobrazbu stručnih potencijala, kao i ulaganjem u suvremenu opremu, uređaje i strojeve, Hidroing postiže maksimalnu specijaliziranost u području svojih djelatnosti

Hidroing d.o.o. Varaždin tvrtka je s više od sedam desetljeća iskustva u graditeljstvu – visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.

Dokaz visoke razine kvalitete brojni su projekti: Hidroing gradi škole,vrtiće, sportske dvorane, poslovne objekte i proizvodne hale, hidrotehničke objekte i mostove. Njihova je specijalnost i dalje vezana uz vodna područja za uređenje branjenog područja Bednje i Plitvice te, u sklopu ugovorenih poslova, rade na održavanju, košnji i obrani od poplava navedenog područja.

Posljednjih se nekoliko godina među njihovim referencama izdvajaju vidikovac na Mađerkinom bregu u Štrigovi, izgradnja vanjskih bazena s pratećim sadržajima u Čakovcu, dogradnja OŠ Ante Kovačića u Zagrebu, izgradnja reciklažnog dvorišta Ivanec, sanacija potresnih oštećenja prema projektu konstrukcije MORH, građevinski radovi na izgradnji i rekonstrukciji objekata Opće bolnice Varaždin te radovi na nastavku vađenja sedimenta iz jezera Trakošćan.

hidroing_maderkinbreg-04.jpg

Vidikovac na Mađerkinom bregu u Štrigovi

Hidroing_Dogradnja_OS_Ante_Kovacica_u_Zagrebu.jpg

Dogradnja OŠ Ante Kovačića u Zagrebu

Krajem prošle godine započeli su još dva velika projekta - izgradnju novog objekta Osnovne škole "Milan Amruš" u Slavonskom Brodu, vrijednosti 6.230.000 €, te izgradnju Regionalnog edukacijsko-rehabilitacijskog centra u Čakovcu, vrijednosti 12.795.000 €, što je ujedno najveći dosadašnji projekt Hidroinga.

medjimurska_zupanija_RERC_3_hidroing.jpg

Projekt Regionalnog edukacijsko-rehabilitacijskog centra Čakovec

Hidroing_Izgradnja_Regionalnog_edukacijsko-rehabilitacijskog_centra_RERC_Cakovec.jpg

Izgradnja Regionalnog edukacijsko-rehabilitacijskog centra Čakovec

Trenutni projekti još su rekonstrukcija i dogradnja DVD-a Bedekovčina, rekonstrukcija stare škole Bedekovčina, uređenje pješačke zone u Ul. Ante Starčevića Slavonski Brod. Također, Hidroing je izabran i kao izvođač radova na izgradnji dječjeg vrtića u Vratišincu.

Kod odabira novih radnika traži se stručnost, predanost i odgovornost

Neprestanim ulaganjima u izobrazbu stručnih potencijala, kao i ulaganjem u suvremenu opremu, uređaje i strojeve, Hidroing postiže maksimalnu specijaliziranost u području svojih djelatnosti. Kako ističe direktor Hidroinga Danijel Risek, tvrtka uspješno provodi brojne projekte upravo zahvaljujući svojim zaposlenicima, a veliki dio posla obavlja se i u suradnji s kooperantima.

A zbog povećanog obima posla na aktualnim projektima, Hidroing zapošljava i više djelatnika na radnim mjestima zidar i tesar.

Riječ je o poslovima u visokogradnji, sudjelovanju kod postavljanja građevinskih skela, oplata, pripremnim i pomoćnim radovima kod zidanja i sl. Poželjno je radno iskustvo od 1 godine na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet, a radi se na području Varaždinske i Međimurske županije, uz osiguran prijevoz do mjesta rada te mogućnost stalnog zaposlenja.

U odabiru novih radnika, koji su ključni za razvoj tvrtke, traže stručnost, predanost i visoku razinu odgovornosti prema radu.

Zainteresirani se mogu javiti pisanom zamolbom na adresu: Hidroing d.o.o., Optujska 161, 42000 Varaždin, odnosno na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

OS-Milan-Amrus-Grad-Slavonski-Brod_hidroing.jpg

Projekt izgradnje OŠ Milan Amruš Slavonski Brod

Hidroing_Izgradnja_OS_Milan_Amrus_Slavonski_Brod.jpg

Izgradnja OŠ Milan Amruš Slavonski Brod

hidroing_logo.jpg

Označeno u