Dijelimo ulaznice za sajam AGRA 2019 u Gornjoj Radgoni Foto: Agra

Dijelimo ulaznice za sajam AGRA 2019 u Gornjoj Radgoni

Sponzorirani članak | 16.8.2019. u 18:35h | Objavljeno u Sponzorirano

Za sajam AGRA 2019 smo pripremili 60 ulaznica (30×2) koje dijelimo našim čitateljima. Sve što trebate napraviti je do 19. kolovoza poslati e-mail s osobnim podacima (ime, prezima i adresa) na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dobitnike ulaznica odabrat ćemo slučajnim odabirom i obavijestiti ih putem elektronske pošte, a cijeli popis dobitnika objavit ćemo i na našim mrežnim stranicama u ponedjeljak 19. kolovoza. Dobitnici ulaznica svoje će ulaznice moći podignuti uz predočenje osobne iskaznice na ulazu za sajam.

Sajam AGRA 2019 u Gornjoj Radgoni, Slovenija, koji se održava od 24. do 29. kolovoza jedan je od najznačajnijih poljoprivredno-prehrambenih sajmova u Europskoj uniji i državama u okruženju. Naglasci su stavljeni na digitalizaciju u poljoprivredi i preradi. Uz tematske stručne skupove biti će prikazani i praktični radovi robota i dronova u tom poslovnom segmentu.

AGRA U BROJKAMA

1.850 izlagača
32 država
24.500 m2 izložbenog prostora u sajamskim halama
29.000 m2 vanjskih izložbenih površina
3.000 m2 izložba životinja
15.300 m2 pokusnih nasada, manjež
Ukupno 70.800 m2 izložbene površine

Međunarodna sajamska izložba prikazati će novosti, vrhunsku tehniku i tehnologiju za poljoprivredu, šumarstvo, prehrambenu industriju kao i za vinogradarstvo i vinarstvo. Za potrebe suvremene proizvodnje i uzgoja prikazati će se oprema, sjemenska roba te sredstva za prehranu i zaštitu bilja i životinja. Posjetitelji će moći uživati u najboljim proizvodima, hrani i vinu. U prvom planu biti će nove generacije poljoprivrednih proizvođača koji će svoje proizvode nuditi na tržnici mladih poljoprivrednika.

AGRA će ove godine pažnju posvetiti i ekološkoj poljoprivredi. Na stručnim izložbama goveda, konj i ostalih životinja, uz atraktivne prezentacije na manježu, na bujnim sajamskim vrtovima i šumsko - parkovnim nasadima prikazati će se spoj najbolje tradicije i suvremene održive prakse.

Dobar osjećaj na sajmu popuniti će ponuda odlične hrane iz naše blizine. Upravo taj segment biti će u glavnoj ulozi na Danu gastronomije na kojem će se najaviti Slovenija kao Europska gastronomska regija 2021. U tradicionalnoj Agrinoj kuhinji ugledni kuharski majstori svakodnevno će posjetiteljima nuditi kulinarske specijalitete pripremljene iz namirnica koje su bile nagrađene na stručnim ocjenjivanjima kvalitete kao i iz svježeg povrća ubranog na sajamskim vrtovima.

AGRA će širiti poslanstvo suradnje kao temelj zajedničkog uspjeha. Osigurati će plodnost na domaćim i međunarodnim poljima. Dan prije otvorenja sajma održati će se konferencija europskih ministara poljoprivrede u Ptuju, a u subotu će svi ministri biti na sajmu. Popis pozvanih obuhvaća sve ministre država članica EU, država kandidatkinja za članice kao i potencijalnih kandidatkinja.

Osim države partnera, austrijske Štajerske, svoja nacionalna predstavljanja najavile su i Madžarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Poljska, Bugarska i Vietnam. Predstaviti će se i projekt »City Cooperation II« koji povezuje 24 mjesta susjednih Slovenije, Austrije i Madžarske. Međunarodni kooperacijski susret MEET4BUSINESS AGRA 2019 kojeg u suradnji organiziraju Pomurski sajam i Mariborska razvojna agencija/Enterprise Europe Network privući će kupce i uvoznike koji su posebno zanimljivi slovenskim i vanjskim poduzećima.

Prema dugoj tradiciji, na Agri će biti društveno, veselo, prijateljsko, ukusno, zabavno i korisno. Ne samo za poslovni svijet, poljoprivrednike i profesionalce, nego za sve koji traže ukusnu i zdravu hranu, proizvedenu s poštovanjem prema čovjeku i okolini.

http://www.sejem-agra.si/

Označeno u