EXPERTUM D.O.O. - stručnjaci za čišćenje i higijenu prostora

VV | 15.1.2024. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Profesionalnim čišćenjem i održavanjem poslovnih i privatnih prostora bavimo se od 1996. godine i prema broju zaposlenih, broju korisnika naših usluga i paleti usluga koju nudimo, najveći smo servis za čišćenje na našim prostorima. Samo ime Expertum prevedeno s latinskog značilo bi stručnjak ili biti stručan.

Naše područje djelovanja je područje sjeverozapadne Hrvatske, dakle područje Varaždina, Čakovca, Koprivnice, Bjelovara te Zagreba, ali po potrebi i šire.

O našoj kvaliteti, stabilnosti i poslovnom ugledu govori i činjenica da s velikom većinom naših klijenata radimo kontinuirano već više od 18 godina.

Neki od naših dugogodišnjih korisnika su: ZABA Varaždin, GUMIIMPEX – GRP d.o.o. Varaždin , PRESS- GLASS d.o.o. Jalžabet, YTRES d.o.o. Donji Kneginec, SICK-MOBILISIS d.o.o. Varaždin, FERRO-PREIS d.o.o. Čakovec, KM KOVNICA d.o.o. i KM ALATI  d.o.o. Pisarovina, FINE`SA GRUPA Varaždin, PZC VARAŽDIN d.d.,  HOLCIM HRVATSKA d.o.o. KAMENOLOM  Očura, BOMARK d.o.o. Varaždin i mnogi drugi.

Naši zaposlenici naša su najveća vrijednost i snaga. 80 djelatnika, koliko trenutno zapošljavamo može odraditi sve poslove vezane uz čišćenje i održavanje prostora, a u ponudi usluga nudimo i specijalna te generalna čišćenja, održavanje hortikulture, radove na visini i druge usluge vezane uz održavanje nekretnina.

U radu koristimo sredstva za čišćenje za koja posjedujemo sigurnosno-tehničke liste kao i certifikate za zaštitu okoliša odnosno certifikate neškodljivosti za zdravlje ljudi.

Tvrtka Expertum bavi se prodajom i distribucijom sanitarne galanterije koja uključuje široki spektar papirnatih ručnika i ubrusa, toaletnog papira, tekućih sapuna i ostale sanitarne galanterije renomiranih svjetskih proizvođača. Tvrtka Expertum službeni je distributer proizvoda tvrtke Alca Zagreb d.o.o. – jednog od vodećih distributera robe široke potrošnje, kako u Hrvatskoj tako i u regiji, a koja u svom asortimanu ima veliku lepezu proizvoda za opremanje poslovnih objekata sanitarnom galanterijom, papirnatom konfekcijom, sredstvima za čišćenje i potrošnim materijalom.

USLUGE  KOJE  NUDIMO:

Redovno – svakodnevno  čišćenje
  • čišćenje poslovnih prostora
  • čišćenje privatnih kuća i stanova
  • čišćenje stubišta zgrada

batch_DSC04259.JPG

Usluga čišćenja i održavanja poslovnih prostora

Svaki poslovni prostor, neovisno o namjeni ili djelatnosti koja se provodi u njemu, zahtjeva kontinuirano ili barem povremeno čišćenje. U čistom prostoru i zaposlenici i stranke osjećaju se ugodno. Usluga se obavlja prema dogovoru sa naručiteljem, a može se provoditi svakodnevno ili povremeno, na tjednoj ili mjesečnoj razini. Pod uslugom čišćenja i održavanja poslovnih prostora podrazumijevaju se svi poslovi, sredstva i alati potrebni da prostor bude uredan i čist. Prilikom čišćenja koriste se visokoprofesionalna sredstva koja posjeduju certifikate o neškodljivosti za ljude ili namještaj, kao i sve vodopravne dozvole. Uredi, proizvodni pogoni, trgovine, auto saloni, hale, skladišta, prehrambena industrija. sportski centri.....

batch_DSC04249.JPG

WhatsApp_Image_2024-01-10_at_12.52.55.jpeg

Usluga čišćenja privatnih kuća i stanova

Čišćenje i održavanje privatnih prostora uključuje poslove čišćenja objekata u privatnom vlasništvu kao što su stanovi, obiteljske kuće, vikend kuće i ostali objekti u privatnom vlasništvu. Čišćenje i održavanje provodi se kontinuirano, prema dogovoru sa naručiteljem, ili povremeno ovisno o potrebama istog. U dogovoru s naručiteljem možemo ponuditi i usluge koje nisu isključivo vezane samo uz čišćenje:

  • usluga pranja prozora
  • usluga pranja tapeciranog namještaja
  • usluga impregnacije podova
  • generalna čišćenja nakon građevinskih radova

Naše djelatno osoblje poslove obavlja vrlo profesionalno i diskretno.

image009.jpg

Čišćenje stubišta zgrada

Usluga se provodi najčešće na tjednoj razini, a uključuje čišćenje zajedničkih prostorija u stambenim zgradama, čišćenje stubišta, čišćenje i pranje ulaza i dijela hodnika u prizemlju i lifta, čišćenje ulaznih vrata i staklene površine na ulazu, čišćenje rukohvata,vatrogasnih aparata, zidova od paučine, te podruma i garaža prema dogovoru. Velik broj zgrada koje čistimo i održavamo u Varaždinu garancija su naše kvalitete.

image011.jpg

Generalna i specijalna čišćenja
  • čišćenje industrijskih pogona (proizvodne linije, podovi, zidovi, krovne konstrukcije i sl.)
  • čišćenje svih vrsta objekata nakon građevinskih radova
  • generalna čišćenja poslovnih i privatnih objekata
  • strojna pranja svih vrsta podova
  • radovi na visini - pranje prozora, staklenih i drugih vrsta fasada,
  • zaštita industrijskih, mramornih i PVC podova
  • čišćenje tapeciranog namještaja

image013.jpg

Čišćenje industrijskih i proizvodnih pogona

Industrijska čišćenja pretežno se provode na mjesečnoj, kvartalnoj, polugodišnjoj ili godišnjoj razini. Provode se prilikom remonta postrojenja, proizvodnih pogona ili po pozivu ako postoji takva potreba. Prilikom takvih čišćenja koriste se strojevi za čišćenje, specijalna oprema te dizalice ili razne vrste platforma ako za istima ima potrebe. Uz pomoć dizalica, samohodnih košara, skela ili alpinističkih tehnika riješiti problem. Usluga može pokrivati čišćenje tvrdokornih zaprljanja na podovima, zidovima, stropovima, strojevima, instalacijama kao i na svim ostalim površinama. Također radimo čišćenje krovnih konstrukcija, te općenito instalacija unutar industrijskih pogona.

image015.jpg

Generalna čišćenja

Generalna čišćenja uključuju čišćenja poslije svih vrsta građevinskih radova, raznih manifestacija ili proslava, prije useljenja ili otvaranja poslovnih prostora, odnosno svih situacija prije ili poslije kojih je potrebno detaljno čišćenje privatnog/poslovnog prostora. Usluga obuhvaća i generalna čišćenja svih novosagrađenih objekata, neovisno o namjeni.
Zaštita industrijskih, mramornih i PVC podova
Pod industrijskim podovima podrazumijevaju se kvarcni podovi, podovi od epoxyda i podovi od poliuretana.
Smisao zaštite takvih podova sastoji se od činjenice da se njihovom zaštitom:

  • produžava vijek trajanja
  • daje ljepši i uredniji vizualni efekt
  • olakšava održavanje

image017.jpg

Strojno pranje podova

Strojno pranje podova u industrijskim halama, školama, bolnicama, uredima i svim ostalim prostorima. Opremljeni smo sa profesionalnom opremom za strojno pranje svih vrsta podova od keramike, betona pa do tekstilnih podova i parketa.
Čišćenje tapeciranog namještaja
Usluga uključuje dubinsko usisavanje te strojno-ručno pranje tapeciranog namještaja kao što su trosjedi, dvosjedi, fotelje, stolice i klupe. Čišćenje se vrši s pomoću specijalnih strojeva metodom dubinske ekstrakcije. Prilikom čišćenja koriste se visokoprofesionalna sredstva koja posjeduju certifikate o neškodljivosti za ljude ili namještaj, kao i sve vodopravne dozvole.

image019.jpg

Radovi na visini

Radovi na visini podrazumijevaju prvenstveno usluge pranja staklenih i drugih vrsta fasada na svim visinama, uz pomoć dizalica ili alpinističkih tehnika. Na velikom broju nekretnina postoji problem pranja onih prozora koje nije moguće otvoriti, a samim time i kvalitetno oprati. Upravo u takvim slučajevima javlja se potreba za servisom za čišćenje čiji visoko stručni i osposobljeni zaposlenici mogu uz pomoć dizalica, samohodnih košara, skela ili alpinističkih tehnika riješiti problem. Visinski radovi koriste se za:

  • Pranje fasada
  • Pranje prozora
  • Bojenje i ličenje
  • Čišćenje industrijskih i proizvodnih pogona

Na svim vrstama fasada s vremenom se stvara nečistoća koju je potrebno očistiti. Čišćenje se najčešće obavlja na godišnjoj razini, u nekim slučajevima rjeđe, a u nekima i na polugodišnjoj razini. Prilikom pružanja usluge koriste se dizalice, platforme, skele ili alpinističke tehnike.

Lista naših zadovoljnih klijenata najbolje pokazuje koliko držimo do kvalitete i rokova.

image021.jpg

EXPERTUM  D.O.O., servis za čišćenje i njegu prostora
Ul. Slave Raškaj 1, 42.000 Varaždin
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
OIB: 13196616444
M: +385(0) 98 17 50 735
M: +385(0) 95 62 62 621
M: +385(0) 98 449 112
T: + 385(0) 42 660 406
Radno vrijeme ureda je: od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati, subotom i nedjeljom ured ne radi

Označeno u