Dođite na Festival ušteda u Lumini!

vv | 16.5.2024. u 16:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Vaša omiljena shopping destinacija, Lumini, ovog vikenda postaje epicentar odličnih ponuda i ušteda! Od četvrtka do nedjelje (16. - 19. svibnja), u više od 25 trgovina popusti se kreću od 10 do 50% popusta.

Iskoristite FEST dobre cijene i ekskluzivne popuste u Lumini centru! Popust od 20% na cijeli asortiman u Benettonu i Watch Centru, 20% popusta na širok asortiman knjiga u Znanju, 10% popusta na sve u Accessori Donna i Skechersu, dodatan popust od 10% na kupovinu iznad 20 eura u Vitapuru, samo su neke od pogodnosti koje vas očekuju tijekom produženog shopping vikenda, a cijeli popis pronađite na linku.

Posebna ponuda: Za svaku kupnju iznad 30 eura, Lumini časti kupce kavom*! Vaš voucher za besplatnu kavu u Leggiero baru preuzmite na info pultu Centra.

Dođite u Lumini i uživajte u 4 dana fantastičnih ušteda. Da, dobro ste pročitali – Lumini je otvoren i u nedjelju, 19. svibnja. Čekamo vas u najvećem shopping centru regije! Inspiraciju za kupnju modnih noviteta pronađite u Style by Lumini rubrici.

*Ponuda vrijedi do isteka zaliha

Darujemo 2 x poklon bon za shopping u Lumini centru u vrijednosti od  20 eura
  • Označite Facebook stranicu Varaždinske vijesti sa 'sviđa mi se'
  • Podijelite objavu na javno
  • Označite društvo koje vodite u shopping i kino ovaj vikend u Lumini
Označeno u