VINDIJA Dođi na 25. Špancirfest i uživaj u mnoštvu zabave i dobrih okusa!

VVM | 17.8.2023. u 14:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Kao i uvijek, vi(n)dimo se na Špancirfestu!

Špancirfest, jedan od najprepoznatljivijih simbola Varaždina već 25 godina, od samih početka vjerno prati Grupa Vindija. Kao ponosni generalni sponzor festivala koji odlično spaja kulturu, zabavu i gastronomiju, Vindija je i za 25. izdanje Špancirfesta pripremila raznovrstan program, a na vama je samo da od 18. do 27. kolovoza dođete u šetnju Varaždinom i otkrijete sve iz prve ruke. Bogata ponuda zabavnih sadržaja i, naravno, izvrsnih okusa i osvježenja zajamčena je za sve uzraste.

Sjajna zabava uz sportske aktivnosti, zanimljive radionice, igre i druženje

Kao tvrtka koja zagovara sport te zdrav i aktivan način života, Vindija će i na ovogodišnjem izdanju Špancirfesta u sklopu prepoznatljivog Vindilanda ponovo organizirati brojne sportske aktivnosti i okupiti mnoštvo uspješnih sportaša koje podupire. Uz članove klubova i udruga, kao što su Gimnastički klub Vindija (sportska i ritmička gimnastika), Baseball klub Vindija, Hrvački klub Vindija, Udruga klasičnog baleta Vindija i drugi, posjetiteljima Vindilanda pridružit će se i posebni gosti. Tako će posjetitelji imati priliku trenirati i družiti se s Marijom Mlinarićem, poznatim instruktorom fitnesa i ambasadorom Vindijinih Proteina koji je uvijek rado viđen gost Vindilanda. Jedna od najperspektivnijih mladih nada hrvatskoga sporta i prava senzacija u svijetu atletike Jana Koščak podijelit će tajne zdravog života i crtice iz svijeta atletike.

2.jpg

Kao i prethodnih godina, Vindiland će ponovo na Starom gradu pružati doživljaj ljetnih atrakcija i raznih sportskih aktivnosti za djecu u društvu voditelja i animatora. Tako će članice plesnog studija Vindi 25. kolovoza u večernjim satima očarati publiku virtuoznom izvedbom plesnog spektakla „Milk night“ na lokaciji pokraj Lančane kule.

Održivost koju Vindija provodi u svim sferama svojeg poslovanja bit će tema zanimljive radionice 26. kolovoza u programu Vindilanda pod nazivom „Tvoj doprinos zelenijem sutra“ na koju pozivamo djecu, ali i roditelje.

Delicije i okrjepa uz Vindiju

Probrane delicije iz bogatog asortimana Vindije posjetitelji će tijekom Špancirfesta moći kušati na čak šest lokacija. U Vinskom gradu strastveni vinoljupci imat će priliku svoj odabir vina savršeno uskladiti s pomno odabranom ponudom vrhunskih Vindija sireva i saznati kako se najbolje sljubljuju s različitim vinima. Mjesto radnje te jedinstvene hedonističke priče nalazit će se u okviru Vindija Cheese & Wine kućice.

3.jpg

Gastronomska ponuda važan je dio Špancirfesta, a toj tradiciji već godinama itekako pridonose Vindija i piletina Cekin. Kako biste i ove godine uživali u najboljim okusima pravog domaćeg roštilja i posebne „antibiotic-free“ ponude, pobrinut će se Cekin KUĆA HRVATSKE PILETINE smještena na Franjevačkom trgu. Vrhunski okusi i posebna iznenađenja očekuju posjetitelje zelene oaze DAR na Korzu, u Vindijinu kutku čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti održivosti. Uz kušanje najinovativnijih domaćih proizvoda DAR 100 % na biljnoj bazi špancirere očekuje velik broj aktivnosti i iznenađenja na temu održivosti. Kratak, a ukusan predah od španciranja možete si uzeti i na novoj gastro-lokaciji HOT DOG HOUSE u Kranjčevićevoj ulici, a osvježenje nakon duge ljetne šetnje Varaždinom i energiju za nastavak uživanja u Špancirfestu Vindija će osigurati posebnom ponudom energetskog pića Uragan i ‘z bregov kava u Energy zoni na ulazu u Stari grad.

Osim u Vindijinim kućicama, odabranu ponudu vrhunskih proizvoda vodeće domaće prehrambene industrije posjetitelji će moći pronaći i drugdje u gradu svaki dan tijekom trajanja festivala.

Kao i uvijek, vi(n)dimo se na Špancirfestu!

vindija.jpg