Dobro je znati da u Vašoj blizini postoji Generali osiguranje

Sponzorirani članak | 21.10.2016. u 14:49h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Želite li imati osjećaj sigurnosti u svakom trenutku svog života, oslonite se na Generali - jednu od vodećih svjetskih osiguravateljnih grupacija. Individualnim pristupom svakom korisniku radimo za Vas i Vaše ciljeve pružajući Vam inovativne osiguravateljske proizvode i usluge, oblikovane prema Vašim zahtjevima i potrebama za svako razdoblje života, kojima ostvarujete jamstvo osobne ili financijske sigurnosti svojih najbližih. Vaša budućnost je u sigurnim rukama: milijuni zadovoljnih klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta jamstvo su sigurne odluke. Odaberite Generali - financijski snažnog i pouzdanog partnera s više od 180 godina bogatom tradicijom, motiviranog da Vam inovativnim rješenjima pruži samo ono najbolje.

Dobitna kombinacija po Vašoj mjeri

Dopunsko zdravstveno osiguranje: jedino Vam Generali isplaćuje 15% godišnje premije, ako nemate šteta po polici
Neugodna iznenađenja nažalost ne možemo spriječiti, ali pomažemo liječiti. Iskoristite prednost koju Vam pružamo: jedino Generali isplaćuje povrat 15% godišnje premije dopunskog zdravstvenog osiguranja, ako nemate šteta po polici i ako je klauzula o povratu premije ugovorena uz Vašu policu. Uz brojne pogodnosti, pružamo Vam i ugovaranje klauzule bez dodatnih troškova.

Čuvajte svoje zdravlje i financije uz Generali dopunsko zdravstveno osiguranje jer Vam, bez ograničenja na godišnji iznos, pokrivamo troškove participacije u sustavu javnog zdravstva Republike Hrvatske, lijekova s osnovne (A) liste lijekova i lijekova s dopunske (B) liste lijekova.

Novost u ponudi za sve postojeće i buduće osiguranike je kako se od 3. listopada 2016. može koristiti Generali iskaznica dopunskog zdravstvenog osiguranja kao sredstvo plaćanja u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.

Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za osobni automobil: provjerite cijenu o kojoj se priča!

Prvo obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za osobni automobil oblikovano po mjeri i želji vozača – po cijeni stvorenoj za Vas. Što se mora nije teško, jer zakonom je propisano kako su svi vlasnici ili korisnici motornih vozila obvezni ugovoriti osiguranje od automobilske odgovornosti. Neka od sada obveza postane ugodnija, jer ugovaranjem Generali obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobni automobil možete ostvariti atraktivan popust, ovisno o dobi i tipu osiguranika, godinama bez šteta te načinu plaćanja.

Provjerite cijenu o kojoj se priča u Vama najbližem Generali uredu u okolici! 

generali banner 729x90 03