Dobitnik/ica ulaznica za film "Putovanje kroz sjećanja" u CineStaru Varaždin je..

Sponzorirani članak | 19.8.2021. u 18:35h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Putovanje kroz sjećanja". Dobitnica ulaznica je Štefanija Kristić. Čestitamo.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti u CineStaru Varaždin, isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 01.09.2021.

O FILMU:

Rebbeca Ferguson i za Oscara nominirani Hugh Jackman, nakon uspješnog mjuzikla Najveći showman, ponovno zajedno u priči koja će vas odvesti na putovanje kroz sjećanja.

Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni istražitelj uma, kreće se primamljivim ali mračnim svijetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Živeći na rubu potonule obale Miamija, život mu se zauvijek mijenja kada preuzme novu klijenticu Mae (Rebecca Ferguson). Jednostavno pitanje izgubljenog i pronađenog postaje opasna opsesija. Dok se Bannister bori da pronađe istinu o Maeinom nestanku, otkriva nevjerojatnu zavjeru i na kraju mora odgovoriti na pitanje: koliko daleko biste išli da zadržite one koje volite?