Dobitnik/ica četiri kupona za jelo ili piće tijekom proslave St. Patrick’s Days je...

| 18.3.2022. u 11:40h | Objavljeno u Sponzorirano

Sretna dobitnica četiri kupona za jelo ili piće na St. Patrick's Day proslavi na Trgu Slobode je Kristina Vugrinec. Čestitamo.

https://www.varazdinske-vijesti.hr/promo/dijelimo-cetiri-kupona-za-jelo-ili-pice-tijekom-proslave-st-patrick-s-days-kod-trga-slobode-5708

Petak je rezerviran za After work party, kako i doliči petku. Već od 14 sati skupite ekipu i završite vikend u stilu pravih Iraca – opušteno uz hladno piće u ruci i irskim rockom „u uhu“. U vikend svirke vas od 20 sati uvode Drowsy Lizards, bend koji u Varaždin dovodi melos irskih pubova, klasičnih balada i pravih veselica. Za zaljubljenike u irski ples, plesna skupina Emerald Steps održat će i radionicu tradicionalnog irskog plesa.

Subotu koristimo do maksimuma. Trg slobode postaje nova ‘špica’, a uz kavicu i ostale delicije naših ugostitelja, Varaždinci The Rocks of Hy-Brasil sviraju već od 11 sati kao zagrijavanje za večernju rock feštu gdje se na pozornici pridružuju već poznatim The Fakin’ Lajsnama od 19 sati uz pravi irski rock – The U2, The Pouges, Thin Lizzy i ostale.

Na društvenim mrežama Koncertnog ureda Varaždin očekuju vas i nagradne igre i detaljnije informacije.

Obilježavanje Dana Svetog Patrika tek je prva suradnja u nizu kojom Koncertni ured Varaždin najavljuje zemlju partner ovogodišnjih, 52. Varaždinskih baroknih večeri – Irsku.