Dobitnik/ca ulaznica za film "Kung Fu Zohra" u CineStaru Varaždin je....

Varaždinske vijesti | 8.9.2022. u 17:49h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobitnica 1x2 ulaznice za film "Kung Fu Zohra", a koje dijelimo u suradnji sa CineStarom Varaždin, je Nives Plantak. Čestitamo.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 21.09.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Uvjerena da će je razvod zauvijek odvojiti od kćeri, Zohra se ne može natjerati da napusti muža, unatoč njegovom nasilnom ponašanju. U tišini trpi njegove udarce, ali sve se mijenja kada upozna Chang Sue.

Zohra je u početku zadovoljna svojim brakom s Omarom, ali njegova ljubomorna strana sve više izlazi na vidjelo. Kada je udari i odmah se krene ispričavati, Zohra mu želi oprostiti, kao što to čine mnoge žrtve obiteljskog nasilja. Tek kad on stvarno ode predaleko, Zohra shvaća da se mora od njega maknuti zauvijek. Medutim, odluka nije laka: imaju zajedničku kćer, koja voli svog oca.

Zohra je oduvijek voljela kung fu filmove te počinje učiti azijsku borilačku vještinu. Pomaže joj tajanstveni zaštitar u teretani u kojoj radi. Korak po korak, Zohra radi na svom oslobođenju.