Do znanja i vještina potrebnih za tržište rada ili upis na studij u Privatnoj srednjoj školi Varaždin

Varaždinske vijesti | 27.5.2020. u 21:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Privatna srednja škola Varaždin će tijekom 2020./2021. školske godine provoditi obrazovanje osoba starijih od 15 godina instruktivno–konzultativnim i dopisno–konzultativnom oblikom nastave, koja će se izvoditi u prostoru škole kao i na daljinu pomoću on-line aplikacija.

- Osnovni nam je cilj individualnim radom s polaznicima, nastavom na daljinu i pisanim radnim materijalima omogućiti lakše usvajanje znanja i vještina, poticati učenje s razumijevanjem, timski rad, sposobnost samostalnog izlaganja i zaključivanja. Razviti bolju informatičku pismenost, komunikacijske sposobnosti, kreativnost i samopouzdanje, te kvalitetno pripremiti polaznike za uspješno polaganje državne mature, kao i za potrebe tržišta rada odabirom izbornih predmeta prema osobnom interesu - ističu u Školi.

Polaznici nakon uspješno završenog programa stječu određeno zanimanje i time mogućnost otvaranja vlastite poduzetničke djelatnosti, zapošljavanje u struci u Republici Hrvatskoj, kao i izvan nje, te nastavak školovanja na stručnim i sveučilišnim studijima.

- Razmislite o željama i potrebama svog obrazovanja - poručuju.

Prijave, predbilježbe, informacije i upis u školu moguć je svakog radnog dana prijepodne između 9 i 12 sati, poslijepodne između 16 i 18 sati, kao i e - poštom.
☏ 042 260 423 ✉ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.www.pssv.hr

privatna_srednja_varaždin.jpg