Dijelimo ulaznice za predstavu za koju se traži karta više - Ako sam žena, nisam konj

VVM | 21.10.2023. u 13:26h | Objavljeno u Sponzorirano

U ponedjeljak u Kinu Gaj

Komedija za jake žene i hrabre muškarce. Urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav.

Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe.

Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. Suštinski, to je priča svake žene koja nastoji pronaći "onog pravog".

Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata.

Zbog babe. O babi koja je tjera da se uda. O muškarcima koji ne bi da se ožene.

Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti...

Postoje li sretni krajevi u ljubavi ili nas je, kako kaže glavna junakinja, "zajebao Holivud"?

Pogledajte ovu monodramu koja će vas nasmijati do suza, ali i natjerati da se zamislite nad vječitim pitanjem svake žene - jesam li ja normalna.

Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrijevanje od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe.

Ako_sam_zena_nisam_konj_plakat_B2_Rez12.jpg

Stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“ koji govori o mladoj ženi koja se bezuspješno pokušava izboriti s balkanskim sistemom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji.

Nakon ovog romana ulazi u svijet stand up komedije, najprije uz iskusne kolege komičare, a zatim i sa samostalnim One woman show nastupima koji privlače kako žensku, tako i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, a naročito ispovijesti o seksu i „dejtingu“ u vrijeme društvenih mreža.

Nakon višegodišnjeg iskustva stand up komičarke konačno se oprobala i na „daskama koje život znače“ s monodramom „Ako sam žena, nisam konj“.

U njoj igra više „uloga“, od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju. Ova monodrama prikazuje se s velikim uspjehom i publika se iznova vraća zbog komičnog, ali nadasve iskrenog tona kojim su ispričane ženske muke, strahovi i čežnje.

A Varaždinske vijesti u suradnji s Kinom Gaj poklanjaju vam dvije ulaznice za predstavu koja je na repertoaru u ponedjeljak, 23. listopada, u 20 sati.