Dijelimo ulaznice za Međunarodni bienalni sajam lova i ribolova u Gornjoj Radgoni

Sponzorirani članak | 28.3.2024. u 08:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Za Međunarodni bienalni sajam lova i ribolova smo pripremili 20 ulaznica (10×2) koje dijelimo našim čitateljima. Sve što trebate napraviti je javiti se u komentarima, a mi ćemo vam se javiti detalje kako ostvariti svoje ulaznice. Dobitnike ulaznica odabrat ćemo slučajnim odabirom ovog petka, 29. ožujka.

U slovenskoj Gornjoj Radgoni od petka, 5. do nedjelje, 7. travnja 2024. godine po trinaesti put održat će se Međunarodni bienalni sajam lova i ribolova, najveća svečanost za ljubitelje prirode u regiji četiri susjedne države. Za sve lovce, ribiče, kinologe kao i sve one koji traže boravak u nedirnutoj prirodi, na ponudi će biti oprema, odjeća kao i povoljne destinacije za lovački i ribolovni turizam. Slovenske krovne organizacije za lov, ribolov i zaštitu prirode pripremaju zanimljive stručne izložbe i susrete u suradnji s međunarodnim partnerima.

Posjetiteljima sajma predstaviti će se novosti te raznolika ponuda proizvoda za lov ribolov i kinologiju. Lovci će moći pogledati lovačka oružja, opremu i pribor, odjeću i obuću za lov, sportsko gađanje, terenska vozila i opremu,  poklon programe i stručnu literaturu. U okviru sajma predstaviti će se i zanimanje puškar. U području kinologije prikazati će se lovačka kinologija sa potrebnim priborom i opremom. Na području ribolova biti će izložena oprema i pribor za slatkovodni i morski ribolov, odjeća i obuća za ribolov, poklon programi i stručna literatura. Posjetitelji će naći ideje i informacije za odmor i kretanje u netaknutoj  prirodi i moći će uživati u regionalnim kulinarskim specijalitetima.

Prijazno_vabljeni_na_13._mednarodni_sejem_lovstva_ribistva.JPG

Predstaviti će se Turistički savez Slovenije i turistička društva. Na ponudi će biti proizvodi sa sela kao i sa domaćih obrta.

Uz raznoliku ponudu proizvoda i usluga za lov, ribolov, kinologiju i aktivnosti na otvorenom, Lovački savez Slovenije priprema niz stručnih, natjecateljskih i društvenih događanja. Na programu je Državno prvenstvo u oponašanju rike jelena, natjecanje u kuhanju lovačkog gulaša, nastupi lovačkih rogista i lovačkih pjevačkih zborova...

Osnovna tema prezentacije Ribolovnog saveza Slovenije bit će lov na šarane i predatore. Na izložbenom prostoru svoja će ribolovne destinacije predstaviti ribolovna društva  iz Slovenije, Hrvatski športsko ribolovni savez i predstavnici udruga s područja Alpe-Jadran. Za posjetitelje će biti organiziran kutak za kušanje riblje kulinarike. Održat će se natjecanje u kuhanju ribljeg paprikaša.

U okviru sajma održati će se prezentacije pasa lovnih pasmina.

Streljački savez Slovenije predstavit će svoje aktivnosti i omogućiti posjetiteljima da se okušaju u streljaštvu na simulatoru i sa zračnom puškom.

Slovenska udruga za sokolarstvo i zaštitu ptica grabljivica posjetitelje će upoznati s radom sokolara, opremom i živim pticama grabljivicama.

Istodobnom velikom izložbom starodobnih vozila „AUTO-MOTO KLASIKA“ iskazat će se briga za prirodu kroz očuvanje tehničke baštine.

Srdačno ste pozvani na ugodno i odlično sajamsko druženje !

www.pomurski-sejem.si

Označeno u