Dijelimo ulaznice za film "Zločin u Hollywoodu" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 31.5.2022. u 17:15h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Zločin u Hollywoodu". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 16.06.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Izuzetno brz i ludo zabavan akcijski triler temeljen na istoimenom romanu u kojem glavne uloge imaju popularni Charlie Hunnam te dvostruki oskarovac Mel Gibson.

Charlie Waldo je bivši detektiv koji živi minimalističkim i samotnjačkim načinom života duboko u šumi. Iza sebe je ostavio uspješnu karijeru i djevojku Lorenu kako bi platio samonametnutu kaznu radi groznog propusta u jednom od prethodnih slučajeva na kojima je radio. Njegov će miran život biti iznenada prekinut kada bude primoran da radi kao privatni detektiv i istraži ubojstvo supruge jedne ekscentrične TV zvijezde.