Dijelimo ulaznice za film "Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka" u CineStaru

Sponzorirani članak | 12.4.2022. u 17:31h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka".

Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 27.04.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Zabavna avantura za cijelu obitelj koja donosi snažnu, univerzalnu poruku o toleranciji i važnosti prihvaćanja razlika – vlastitih i tuđih.

Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva - njegov vlastiti ujak - pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući prijateljima koje bismo svi voljeli imati - kornjači Abe i tvoru Meg.