Dijelimo ulaznice za film "Vlak ludila" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 30.11.2023. u 19:15h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Vlak ludila". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u petak.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 13.12.2023. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Kontrolor željezničkih karata Sebastien upravo je ostvario svoj san o unapređenju i seli se na jug u sunčani Marseille sa svojom trudnom zaručnicom Leom. Kuća je iznajmljena, useljenje je za tri dana, život je savršen. Zato, kada Sebastien kreće na evaluaciju radnog učinka prije unapređenja, misli da je to samo formalnost. Međutim, uskoro saznaje da će ispitivač biti onaj koga se svi boje, taj luđak - ali pravedan.

Stvari krenu nizbrdo već u prvom vagonu, gdje se Sebastien suočava s grupom problematičnih putnika. No, to je samo početak onoga što ga očekuje, od bijega divljih životinja do neočekivanog poroda, svaki vagon je izazovniji od prethodnog... sve dok ne stigne do obiteljskog vagona od kojeg se grozi, u kojem apsolutno ništa nije pod kontrolom. Sebastienova noćna mora nije gotova jer shvaća da je Simon, njegov kolega koji nije dobio unapređenje, također umiješan i iracionalno odlučan za osvetu. Kako bi dobio ono što želi, Sebastien će morati preživjeti najbezobzirniju i urnebesnu želju...

Video sadržaj