Dijelimo ulaznice za film "Utrka za slavu: Audi vs. Lancia" u CineStaru Varaždin Foto: Ilustracija/Cinestar

Dijelimo ulaznice za film "Utrka za slavu: Audi vs. Lancia" u CineStaru Varaždin

VV | 14.2.2024. u 19:19h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Utrka za slavu: Audi vs. Lancia".

Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u petak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 28. veljače ove godine u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Istinita priča koja prikazuje intenzivnu bitku između dvaju automobilskih divova tijekom Svjetskog prvenstva u reliju 1983. godine, tijekom žestokog rivalstva između Njemačke (Audi) i Italije (Lancia). To je vrijeme čuvene Grupe B, kada je Audi razvio model Quattro s pogonom na sva četiri kotača i bio je rival kojeg su svi željeli pobijediti. Lancia je, međutim, stupila na scenu s modelom 037, nasljednikom legendarnog Stratosa, zadržavajući pritom stražnji pogon. Usprkos prednostima Quattra, dramatična je sezona pripala Lanciji, jer je njen sportski automobil bio sigurniji na određenim stazama, pri čemu su značajnu ulogu odigrali i sitni trikovi talijanskog tima.

Video sadržaj