Dijelimo ulaznice za film "Ubojice s razglednice" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 27.10.2020. u 17:01h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Ubojice s razglednice". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti u CineStaru Varaždin, isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 12.11.2020.

O FILMU:

Kriminalistički misterij nastao prema istoimenom bestseleru Jamesa Pattersona i Lize Marklund, najuspješnijeg i Oscarom® nagrađenog bosanskohercegovačkog redatelja Danisa Tanovića.

Njujorški detektiv istražuje smrt svoje kćeri koja je brutalno ubijena dok je bila na medenom mjesecu u Londonu te zatraži pomoć skandinavske novinarke kada slične sudbine zadese i druge parove širom Europe. Umorstva naizgled nemaju ništa zajedničko, jedino što ih povezuje su razglednice slane dnevnim novinama grada u kojima se predviđa sljedeća žrtva te slike poslane istim novinama nakon ubojstva.

Video sadržaj