Dijelimo ulaznice za film "Tajna Azurne obale" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 13.7.2021. u 20:02h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Tajna Azurne obale". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 28.07.2021.

O FILMU:

Saint-Tropez, ljeto 1970. Dok boravi u svojoj raskošnoj vili, milijarder počinje dobivati prijeteća pisma. Inspektor Boulin vodi istragu, u dobru i u zlu.

Kolovoz je 1970. Kao i svake godine, milijarder Claude Tranchant i njegova supruga Eliane borave u raskošnoj vili u Saint-Tropezu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje. No, uvjeren da je žrtva pokušaja ubojstva, Tranchant poziva svog prijatelja Chiraca da angažira usluge najboljeg inspektora iz Pariza. No u srcu ljeta dostupan je samo inspektor Boulin, koji je nekoliko tjedana udaljen od mirovine. On će vrlo osebujnim metodama slijediti trag uznemirivača.

Video sadržaj